Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Τσικνοπέμπτη με άρωμα Περού και Ιαπωνίας! Η πιο εναλλακτική πρόταση για την πιο κρεατοφαγική ημέρα του χρόνου!

14 Φεβρουαρίου 2017
Τσικνοπέμπτη με άρωμα Περού και Ιαπωνίας! Η πιο εναλλακτική πρόταση για την πιο κρεατοφαγική ημέρα του χρόνου!

Η φετινή Τσικνοπέμπτη έχει την υπογραφή του K for Kiku Ψυχικού και φέρει άρωμα Περού και Ιαπωνίας. Ζήστε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά στο K for Kiku Ψυχικού απολαμβάνοντας το ειδικό μενού που έχουν ετοιμάσει για την ημέρα με μόλις €30 το άτομο!

Περουβιανά υλικά συναντούν ιαπωνικές τεχνικές μπάρμπεκιου και ένα μοναδικό μείγμα από αρώματα και γεύσεις της Nikkei κουζίνας φτάνουν στο τραπέζι σας σε μια γιορτή κρεατοφαγίας. Ο διονυσιακός χαρακτήρας της Αποκριάς συναντά τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του K for Κiku προσφέροντας μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Δοκιμάστε γεμάτες γεύσεις, απολαύστε δυνατά κοκτέιλ και αφήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα του K for Κiku να σας παρασύρει σε μια Τσικνοπέμπτη διαφορετική από τις άλλες.

Κάντε τον προάγγελο της Αποκριάς ξεχωριστό ζώντας για πρώτη φορά τη Νikkei εκδοχή του! Η φετινή Τσικνοπέμπτη αποκτά νέο νόημα στο K for Kiku στο Ψυχικό.

K for Kiku Ψυχικό
Περικλέους 7
Κρατήσεις: 210 6776759

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης, καθώς και υπέροχες νέες συνταγές; Τότε κάντε like στη σελίδα μας αποκλειστικά για θέματα γεύσης, στο Facebook

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων