Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι συμβαίνει όταν η Σχάρα συναντά το Ψαράκι; Ένα πεντανόστιμο πάντρεμα στην Βουλιαγμένη!

28 Μαρτίου 2017 08:44
Τι συμβαίνει όταν η Σχάρα συναντά το Ψαράκι; Ένα πεντανόστιμο πάντρεμα στην Βουλιαγμένη!

Mε µοναδική θέα στον κόλπο της Βουλιαγµένης και new age διακόσµηση, η Σχάρα και το Ψαράκι µάς υποδέχονται –σε διαφορετικούς χώρους µεν αλλά µε κοινή φιλοσοφία– για να ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο µας µε all time clasic γεύσεις της ελληνικής κουζίνας!

Η Σχάρα, ένα µοντέρνο steak house, µας αποκαλύπτει ένα κρεατοφαγικό µενού µε πιάτα που αποθεώνουν οι απανταχού meat lovers, όπως το χειροποίητο κεµπάπ, το γεµιστό µπιφτέκι, τα ζουµερά κρεατικά ψηµένα στα κάρβουνα και πολλά ακόµα εδέσµατα που «παντρεύουν» τις αυθεντικές συνταγές µε δηµιουργικές πινελιές!

Ακριβώς δίπλα, το Ψαράκι, όπως µαρτυρά και το όνοµά του, µας καλωσορίζει µε τους θησαυρούς του βυθού! Ολόφρεσκα ψάρια µεταχειρίζονται µε µαεστρία στην κουζίνα και στο πιάτο µας φτάνουν από παραδοσιακές κυκλαδίτικες γεύσεις µέχρι εµπνευσµένα πιάτα εξαιρετικής γευστικής έντασης.

Οι κεφτέδες σολοµού, το µπουρδέτο, τα ψάρια ηµέρας στη σχάρα ή το τηγάνι, το µυδοπίλαφο... δεν ξέρουµε τι να πρωτοδιαλέξουµε! Φυσικά, φρεσκοκοµµένες σαλάτες, πεντανόστιµα ορεκτικά, εκλεκτές ποικιλίες ούζου, τσίπουρου και κρασιού και λαχταριστά γλυκίσµατα συµπληρώνουν ιδανικά τη γευστική εµπειρία!

Info

Από €18 Σχάρα / €20 Ψαράκι. Καθηµερινά 13:00-01:00.

Λεωφ. Ποσειδώνος 15, Τ. 210 8962432 (Σχάρα / Shara), 210 8962215 (Ψαράκι / Psaraki), www.sxarapsaraki.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share