Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5 διαφορετικά κρεοπωλεία της Αθήνας!

15 Ιανουαρίου 2018 09:17
5 διαφορετικά κρεοπωλεία της Αθήνας!

Ποιος είπε πως τα κρεοπωλεία δεν μπορούν να περάσουν στη νέα εποχή, διατηρώντας πάντα την ποιότητά τους σε υψηλά στανταρ; Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει 5 μέρη στην Αθήνα, όπου το κρέας είναι μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση από ότι φανταζόσουν!

Δείτε αναλυτικά στο AthensMagazine.gr

Παπούλιας

Όταν ένα κρεοπωλείο μετράει πάνω από 40 χρόνια παρουσίας δεν μπορείς παρά να το εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια, και η περίπτωση του Παπούλια στο Παγκράτι είναι από τις πιο χαρακτηριστικές.

Δείτε περισσότερα εδώ

Το Κρεοπωλείον

Ένα σύγχρονο κρεοπωλείο με πρότυπες προδιαγραφές, εξαιρετικά προϊόντα και μοναδικές υπηρεσίες. Αλλά πάνω από όλα με τίμιους ανθρώπους που θα σου προσφέρουν μια πολύ γλυκιά εξυπηρέτηση και πάντοτε σε πολύ φιλικές τιμές.

Δείτε περισσότερα εδώ

Butcher Brοthers

H πιο καλά ενημερωμένη μπουτίκ κρεάτων στα ΒΠ έκανε την εμφάνισή της τον Ιούλιο του 2014 και έκτοτε έχει μπει στην καρδιά κάθε καταναλωτή που αναζητά ποιότητα και γεύση.

Δείτε περισσότερα εδώ

Κρεοτεχνείο Γεωργιάδης

Με σήµα-κατατεθέν το πρωτοποριακό concept του, ξεχωρίζει µε το ψαγµένο deli corner και το open εργαστήριο, µε τον έµπειρο σεφ να ετοιµάζει µε θεαµατικό τρόπο κρεατονοστιµιές και να µας δίνει συµβουλές προκειµένου να αξιοποιήσουµε µε τον καλύτερο τρόπο το κρέας µας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Drakoulis Meat

Τα beats δονούν την ατμόσφαιρα, η ντισκομπάλα κοσμεί την οροφή και οποιοσδήποτε μπει κάποια στιγμή, θα αρχίσει να κινείται στο ρυθμό της δυνατής μουσικής!

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share