Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λατρεύεις το κρέας; Το AthensMagazine.gr σου προτείνει καλύτερο μέρος στην Αθήνα για να απολαύσεις την πιο αγαπητή τροφή

Θα σας ξετρελάνει!

5 Σεπτεμβρίου 2018 12:19
Λατρεύεις το κρέας; Το AthensMagazine.gr σου προτείνει καλύτερο μέρος στην Αθήνα για να απολαύσεις την πιο αγαπητή τροφή

Το location; Μια γωνιακή παλιά µονοκατοικία στην ήσυχη γειτονιά των Πετραλώνων. Η διακόσµηση; Industrial πινελιές σε ένα σπίτι του 1930.

Όσο για την εξειδίκευση, τι άλλο από την πιο αγαπητή τροφή από καταβολής κόσµου! Άλλωστε, οι απανταχού λάτρεις των κρεατοφαγικών… εντάσεων γνωρίζουν πως εδώ και δύο χρόνια το Κρέας είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά steak houses της πόλης µε τα πιο εκλεκτά κρέατα από µικρούς παραγωγούς (από Νάξο και Τρίκαλα Κορινθίας) και κοµµάτια ειδικής κοπής εξ Ισπανίας.

Το µυστικό; Το ψήσιµό τους στον ειδικό φούρνο Josper και το τελείωµα σε µαντέµι έτσι ώστε να διατηρούν τα ζουµιά τους και να φτάνουν λαχταριστά στο πιάτο µας, όπου τα απολαµβάνουµε αυτούσια ή µε κάποιο αρωµατικό χοντρό αλάτι, για να τονίσει τη γεύση τους!

Από ένα ζουµερό Rib Εye, ένα εξαιρετικό Βrisket 800 γρ. ή ένα θηριώδες Porterhouse Steak 1.100 γρ. (τον «βασιλιά» των T-bones) της εκλεκτής φυλής Black Angus, µέχρι ένα τρυφερό, χυµώδες και ελαφρώς αιµάσσον φιλέτο είναι σίγουρο ότι θα κάνει τους λάτρεις των steaks να παραµιλούν!

Στα best του µενού συγκαταλέγονται επίσης το σουβλάκι από µοσχάρι γάλακτος, το ταρτάρ και το χοιρινό κόντρα παρδαλό. Τα πιο περιζήτητα κοµµάτια, ο χρόνος ωρίµανσης, οι ειδικές κοπές, οι τεχνικές και οι βαθµοί ψησίµατος ανάγουν την κρεατοφαγία σε τέχνη και το Κρέας στον απόλυτο µετρ του είδους! Άξιοι «συνοδοί», χειροποίητα ορεκτικά και πληθωρικές σαλάτες.

Στα συν, η λίστα µε επώνυµα κρασιά κυρίως του ελληνικού αµπελώνα και η ποικιλία σε µπύρες. Secret: H ολάνθιστη ταράτσα µε θέα το urban σκηνικό αυτής της ήσυχης αθηναϊκής συνοικίας!

Info

Από €20. Δεκτές πιστωτικές κάρτες, εκτός από American Express. Δευτ. 16:00-1:00. Τρ. - Παρ 14:00-1:00, Σάβ. - Κυρ. 12:00-1:00.

Δηµοφώντος 96, Άνω Πετράλωνα, Τ. 210 3247028

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share