Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η ελληνική κουζίνα ξαναβρίσκει τον εαυτό της... σε ένα υπέροχο γευστικό σποτ, στα βόρεια προάστια!

5 Ιανουαρίου 2016
Η ελληνική κουζίνα ξαναβρίσκει τον εαυτό της... σε ένα υπέροχο γευστικό σποτ, στα βόρεια προάστια!

Εδώ η ελληνική κουζίνα ξαναβρίσκει τον εαυτό της... µέσα από εξαιρετικά πιάτα εµπνευσµένα από τις παραδόσεις και συνδυασµένα µε δηµιουργικές πινελιές, που κάνουν τη διαφορά! Αυτός είναι ο Από- Λωλός!

Από τον Γιώργο Παπαχατζή - Φωτό: Σοφία Τιμοθέου

Δεν πρόλαβε να κλείσει ένα χρόνο και µας έκανε έκπληξη... σε ένα πλήρως ανακαινισµένο σκηνικό αλλά και µε ανανεωµένο µενού, που επιµελείται ο σεφ Στάθης Δηµητρόπουλος.

Το... άρωµα Ελλάδας πλέον αναδύεται ακόµα πιο έντονα, από τη διακόσµηση –µε σήµα-κατατεθέν τα ρετρό πλακάκια, την ταπετσαρία και τα παλιά µπουκάλια– µέχρι τις αυστηρά... ελληνικής προέλευσης πρώτες ύλες, που µετουσιώνονται σε εξαιρετικά παραδοσιακά πιάτα, όπως το σαγανάκι µε σουτζούκι και τηγανητό αυγό, η κρητική κρεατόπιτα, το αρνάκι κλέφτικο στη λαδόκολλα µε καπνιστή γραβιέρα και το µαντί.

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για τα πιάτα ηµέρας-έκπληξη! Αυστηρά ελληνικά και τα κρασιά, το ρακόµελο και τα εξαιρετικά αποστάγµατα, ενώ τα παραδοσιακά γλυκά όπως το ραβανί µε κρέµα γιαουρτιού και το εκµέκ κανταΐφι µας αφήνουν την πιο γλυκιά ανάµνηση!

Info

Κρήνης & Ευαγγελιστρίας 16, Ν. Ερυθραία, Τ. 210 6206509

Τρ.-Παρ. 18:00-01:00 (κουζίνα), Σάβ. 12:00-01:00 (κουζίνα), Κυρ. 12:00-00:00, Δευτ. κλειστά. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπάρχει ζωντανό µουσικό πρόγραµµα!

Μάθετε τα πάντα για την Κηφισιά και γνωρίστε τα καλύτερα στέκια της στο Best In Town - Kifissia που κυκλοφορεί!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share