Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To burger βρήκε το ..."σπίτι" του στο Juicy Grill στο Χολαργό

1 Φεβρουαρίου 2012
To burger βρήκε το ...

Όσοι έχουν δοκιμάσει το ζουμερό burger του Juicy Grill, στο Χολαργό, που έκανε δυναμική εμφάνιση τον Δεκέμβριο έχουν αποφασίσει να το κάνουν στέκι τους .... Ο άψογα ψημένος κιμάς σε ψωμάκι bagel, θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή!

Βurger με ψητό φιλέτο κοτόπουλο ή κοτοπουλένιο κιμά και μαύρο ψωμάκι bagel, t-bone, σουβλάκι κοτόπουλο, φιλέτο μοσχαρίσιο, μπριζόλα χοιρινή..Όλα τα κυρίως πιάτα σε βάζουν σε πειρασμό και συνοδεύονται από φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες ή πατάτα ψητή με βούτυρο.

Στον κατάλογο θα βρείς και μία μεγάλη και λαχταριστή ποικιλία από ορεκτικά και σαλάτες, όπως ψητά λαχανικά, ψητό λουκάνικο με χαλούμι, ψητή πατάτα με μπέικον και τυρί και από την άλλη top επιλογές όπως η Juicy's με ψητό μοσχάρι και η Caesars με ψητό κοτόπουλο.

Για το τέλος φυσικά πρέπει να αφήσεις χώρο για τα γλυκά, σπιτική μηλόπιτα και διπλό κέικ σοκολάτας και toni martin λιχουδιές!

Η όμορφη και μοντέρνα διακόσμηση του χώρου, όπου κυριαρχεί το ξύλο, δημιουργεί ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Επίσης, μπορείς να απολαύσεις τη ψητή επιλογή σου στο σπίτι, καθώς η υπηρεσία Take-Out είναι η καλύτερη λύση. Πως λειτουργεί; Παίρνεις τηλέφωνο και δίνεις την παραγγελία σου ή περνάς και παραγγέλνεις πριν τη βόλτα σου στο εμπορικό κέντρο του Χολαργού που είναι δίπλα και σε λίγο η παραγγελία σου είναι έτοιμη!

Τιμές: τα ορεκτικά γύρω στα 4€, οι σαλάτες ξεκινούν από 3.5€ και οι πολύ σπέσιαλ φτάνουν γύρω στα 8€, τα πιο πολλά κυρίως πιάτα κοστίζουν κάτω από 10€ ενώ τα γλυκάκια 3,5€.

Info:
Juicy Grill
Κεραμεικού 2, Χολαργός
215 52 03 201

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share