Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Power Of Love: Όλη η αλήθεια για την σχέση της Αργυρώς και του Γιάννη! Ο χωρισμός, η συγχώρεση ή όλα μια... φάρσα;

Τι συμβαίνει τελικά με την Αργυρώ Τσιοράνου και τον Γιαννη Κοπιδακη;

15 Ιανουαρίου 2019 13:58
Power Of Love: Όλη η αλήθεια για την σχέση της Αργυρώς και του Γιάννη! Ο χωρισμός, η συγχώρεση ή όλα μια... φάρσα;

Χαμός έχει επικρατήσει από την πρώτη μέρα του Power Of Love 2 και με την σχέση της Αργυρώς Τσιορανού και του Γιάννη Κοπιδάκη!

Τι πραγματικά ισχύει που θα αποκαλυφθεί στο σημερινό επεισόδιο; Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως τα παιδιά υπήρξαν όντως ζευγάρι στο παρελθόν, κάτι το οποίο θα αποκαλύψει και ο ίδιος ο Γιάννης στο σημερινό επεισόδιο!

Ωστόσο Αργυρώ και Γιάννης είχαν χωρίσει αρκετούς μήνες πριν, με τον Γιάννη όμως να παραμένει αυτό που λέμε "κολλημένος" με την Αργυρώ! Έτσι μόλις ενημερώθηκε πως η πρώην του δήλωσε συμμετοχή για το Power Of Love 2 έκανε αμέσως το ίδιο βήμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοφία Μπεφόν: To δραματικό τέλος της γενναίας γιατρού του ΕΚΑΒ που έσωζε ανθρώπους στο μεγάλο σεισμό της Αθήνας

Γι' αυτό και η Αργυρώ έμεινε "κάγκελο" στο πρώτο επεισόδιο μόλις τον είδε μπροστά της! Θα μας πείτε τώρα πως γίνεται να δέχτηκε και τους δύο η παραγωγή! Σύμπτωση ή καλοστημένη φάρσα;

Πάντως η Αργυρώ φάνηκε να επηρεάστηκε από την κίνηση του Γιάννη και είχε αποφασίσει να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία, ωστόσο την πρόλαβε το κοινό και την πέταξε εκτός παιχνιδιού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος πρωκτού: Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε αμέσως στον γιατρό!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share