Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Power of Love: Η αποκάλυψη που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου και μας... απογοήτευσε!

Είπε αυτό που δεν έπρεπε για το «Power of Love»

16 Σεπτεμβρίου 2018 12:35
Power of Love: Η αποκάλυψη που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου και μας... απογοήτευσε!

Το ριάλιτι αγάπης και σχέσεων του ΣΚΑΪ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να προβάλλεται αμέσως μετά το «My Style Rocks» κάτι που θα γέμιζε όλο το απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού με δύο ψυχαγωγικές εκπομπές, τη μία μετά την άλλη, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο απογευματινό ντουέτο.

Όμως τα πράγματα στον προγραμματισμό άλλαξαν, όπως σας είχαμε ενημερώσει, με την Acun Productions και τον φαληρικό σταθμό να αποφασίσουν να βάλουν φρένο στην επιστροφή του «κοινωνικού πειράματος» αυτό το φθινόπωρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια στον γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ: Έξοργισμένος ο τραγουδιστής με την παρουσία που τον έκανε έξαλλο!

Την επίσημη αποκάλυψη της απόφασης έκανε πριν λίγες ημέρες η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής, η Μαρία Μπακοδήμου, μιλώντας στην κάμερα του πρωινού του ΑLPHA, «Happy Day».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος εποχής για την "Μουρμούρα"!

«Εγώ το στοίχημα το κέρδισα! Το αγάπησα πολύ και το αγάπησε και ο κόσμος! Θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν οπότε αρχικά θα είμαστε στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο όπως και πέρσι με τον Λιανό αλλά και την ίδια ακριβώς κριτική επιτροπή… δεν θα έχουμε αλλαγές», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου, κόβοντας μία και καλή όλες τις ελπίδες των φαν να δουν νωρίτερα το αγαπημένο τους ριάλιτι.

Πηγή: dailymedia.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share