Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Power of Love: Η αποχώρηση του Σωκράτη από το πλατό, η συγκατοίκηση και οι μεγάλοι νικητές! (video)

Όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο...

30 Ιουνίου 2018 09:20
Power of Love: Η αποχώρηση του Σωκράτη από το πλατό, η συγκατοίκηση και οι μεγάλοι νικητές! (video)

Ο μεγάλος τελικός είναι απόψε στο Power of Love, όπου θα αναδειχτούν οι δύο νικητές που θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο!

Μια μεγάλη βραδιά, όπως είπε η Μαρία Μπακοδήμου! Η παρουσιάστρια, μεταξύ των άλλων, ευχαρίστησε το τους τηλεθεατές, ενώ έκανε και τηλεοπτικό απολογισμό!

«Ξεκίνησε τον Φεβρουάριο...είχε αντιφάσεις σε σχέση με τα σχόλια- αλλά αγαπήθηκε πάρα πολύ από εσάς! Σας ευχαριστούμε πολύ και από εμάς αγαπήθηκε...Ζήσαμε μέσα σε αυτό το σπίτι, συντονιστήκαμε μέσα σε αυτό το σπίτι...ανακαλύψαμε πράγματα για τους εαυτούς μας. Τα παιδιά ανακάλυψαν πράγματα για τον κόσμο μέσα τους και τα συναισθήματα τους και δεν φοβήθηκαν καθόλου να τα εκδηλώσουν! Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ που το μοιραστήκαμε όλοι. σήμερα φτάνει στο τέλος της. Κλείνει αυτός ο κύκλος ...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ δίχως τέλος η εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη: Γιατί φοβόταν για τη ζωή του;

Όσο για το πως θα γίνει η διαδικασία;

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Μια τελευταία ψηφοφορία - έγινε στο σπίτι του Power of Love- στο τελευταίο Gala!

Οι ψήφοι του κόσμου, θα συμψηφιστούν με αυτή των παικτών που είναι μέσα στο σπίτι της αγάπης και θα αναδειχθούν οι νικητές που θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο!

Τα ζευγάρια ψηφίζουν όλη την εβδομάδα μέσα στο σπίτι- το αγαπημένο κορίτσι και αγόρι αντίστοιχα! Ο Αλέξανδρος Νατσάκος εξήγησε τον λόγο που λέει ότι "χρωστάει" στον Πάνο και τον στήριξε για ακόμη μια φορά!

«Ψηφίζω εσένα και να πω στον κόσμο που με ρωτάει τι είναι αυτό- που λέω κάθε φορά ότι σου χρωστάω. σου χρωστάω αυτό που με είχε κρατήσει μέσα στο σπίτι. Τότε που ήταν να πάρεις τα λεφτά ή να μην κρατήσεις τον παίκτη... ή να μην πάρεις τίποτα και να σωθεί ο παίκτης. Δεν πήρες τίποτα με έσωσες και αυτό σου χρωστάω!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το τελευταία Gala του Power of Love, έχει ξεκινήσει- με τους παίκτες να ψηφίζουν μια τελευταία φορά για την ημέρα της Παρασκευής τους δύο παίκτες που θέλουν να υποστηρίξουν!

Έτσι λοιπόν, η ημέρα της Παρασκευής έκλεισε- ενώ έγινε γνωστό το αγόρι και το κορίτσι που υποστήρισε το σπίτι της αγάπης για την Δευτέρα!

Ο παίκτες που ανέδειξε το σπίτι για την Δευτέρα... ήταν ο Μιχάλης και η Τζούλια!

Όσο για τον Σωκράτη; Ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά στην Μαρία Μπακοδήμου!

«Μου περνάει σχεδόν αδιάφορα η ψηφοφορία του σπιτιού. υποθέτω δεν θα έχω ψήφους. Βασίζομαι στην ψηφοφορία του κοινού!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Μια πολύ όμορφη σχέση έχουν δημιουργήσει μέσα στο σπίτι του Power of Love- η Μαρίνα και ο Νατσάκος! Το ζευγάρι χαίρεται τον έρωτα του και δεν το κρύβει- αφού είναι πολύ εκδηλωτικοί μεταξύ τους!

Το επόμενο βήμα, φαίνεται να κάνουν στην σχέση τους, αφού θα συγκατοικήσουν! Όσο για την περιοχή; Αθήνα Κρήτη θα επιλέξουν;

Οι δυο τους είπαν ότι θα το συζητήσουν όσο αφορά το μέρος- αφού το ζητούμενο είναι ότι την κίνηση αυτή την επιθυμούν και οι δύο!

«Οι γονείς σου τον θέλουν τον Νατσάκο που είναι από την Κρήτη και μπορεί να σε πάρει στην Κρήτη;», ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου!

«Τα έχω συζητήσει (σ.σ με τους γονείς μου), αλλά επειδή με βλέπουν πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν είχα γνωρίσει κάποιον να με κάνει τόσο χαρούμενη και το βλέπουν αυτό στον Αλέξανδρο και τους αρέσει», είπε η Μαρίνα- ενώ ο Νατσάκος απάντησε με την σειρά του: «Εγώ του λέω του πατέρα μου ότι θα πάω στην Αθήνα και μου λέει "Άντε...μπράβο..πήγαινε!"»

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένα Gala γεμάτο εκπλήξεις γεμάτο το σημερινό- αφού κατά την διάρκεια του Gala αποκαλύπτονται και οι ψήφοι του των παικτών- καθ ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, όσο αφορά την Δευτέρα και την Τρίτη δεν έλαβε πολλού ψήφους από τα υπόλοιπα τα παιδιά στου σπιτιού- κάτι που παρατήρησε και η Μαρία Μπακοδήμου!

Όσο για το αν φαίνεται στον Παναγιώτη περίεργο;

«Αρκετά. Πάλι καλά που έχω την Άννα και με στηρίζει! Γιατί αλλιώς θα είχα 0 εις το πηλίκο....αλλά εντάξει. Όχι (σ.σ δεν το περίμενα), αλλά θα έχουν τους λόγου τους. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους και στο σκεπτικό τους..Λογικά κάτι θα ξέρουν και δεν ψηφίζουν....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το σπίτι έκανε τηλεφωνική σύνδεση με τον Νίκο! Ο ίδιος, μεταξύ των άλλων απάντησε και για την Βίβιαν!

«Νομίζω ότι πέρασα αρκετή δοκιμασία με την σχέση μου με την Βίβιαν...», με την Μαρία Μπακοδήμου να προσθέσει ότι ήταν μια πολύ έντονη σχέση!

«Ήταν μια δοκιμασία για μένα δεν ήταν μια σχέση....», είπε ο Νίκο!

Όσο για το τι έμαθε από αυτή την σχέση;

Ο Νίκος απάντησε στην Μαρία Μπακοδήμου: «Έμαθα...δεν έμαθα τίποτα. επιβεβαιώθηκα μπορώ να σου πω- να μην υπάρχει εμπιστοσύνη- όχι μόνο από την Βίβιαν γενικά έτσι...Πιο πολύ επιβεβαιώθηκα γι αυτό που πίστευα για τους ανθρώπους. Επιβεβαιώθηκε και ότι όντως είναι να μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν και να κοιτάς μόνο τον εαυτό σου»!

Στην συνέχεια, αποκρίθηκε στην Μαρία λέγοντας ότι δεν μετανιώνει για την σχέση του με την Βίβιαν- ενώ τόνισε ότι δεν μετανιώνει γενικά για τίποτα και όλα είναι εμπειρίες ζωής!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το τελευταίο Gala- ήταν το σημερινό για το Power of Love, που έφτασε στο τέλος του!

Η Μαρία Μπακοδήμου, έκανε τηλεφωνική σύνδεση με την Άννα Λορένη- που μεταξύ των άλλων απάντησε και για το γεγονός ότι οι παίκτες δεν στήριξαν τον Παναγιώτη μέσα στην εβδομάδα!

Όσο για το αν θα ήθελε να είναι αυτή την στιγμή μέσα στο σπίτι;

Η ίδια, είπε ότι αυτό έχει δύο πλευρές αφού από την μία δεν έχει άγχος, αλλά από την άλλη θα ήθελε να είναι δίπλα στον Παναγιώτη και στα παιδιά! Στην συνέχεια, μοιράστηκε τι θα κάνει μόλις δει τον Παναγιώτη! Η Άννα είπε, ότι θα κοιτιούνται για πολύ ώρα πριν μιλήσουν!

Η Άννα Λορένη, μεταξύ των άλλων απάντησε και για το γεγονός, ότι ο Παναγιώτης δεν υποστηρίχτηκε από το σπίτι- ενώ είναι από τους παλιούς παίκτες!

Τι απάντησε στην Μαρία Μπακοδήμου;

«Εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον, αλλά και προβλέψιμο...Το ήξερα..η αλήθεια είναι ότι κάποιους ανθρώπους μέσα στο σπίτι...όλο αυτό τον καιρό την υποστήριξη τους μέσα στο σπίτι... φίλος μας, όσο ο Παναγιώτης δεν ήταν απειλή γι αυτούς. Δείξανε τεράστια υποστήριξη..."τον αγαπάμε, θα τον στηρίξουμε..." και φτάνουμε στο τέλος και δεν ήταν έτσι τα πράγματα.... »

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το τελευταίο Gala- έγινε στο σπίτι του Power of Love και ένας επιτυχημένος κύκλος έκλεισε με δύο μεγάλους νικητές!

Από την ψηφοφορία του κοινού και την ψηφοφορία όλης της εβδομάδας των παικτών του σπιτιού- αναδείχθηκαν οι νικητές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα 10 άγνωστα «όπλα» που την έκαναν επιτυχημένη!

Στην τελευταία θέση του κοινού ήταν ο Μιχάλης, αμέσως μετά στην προτελευταία θέση ήταν ο Πάνος!

Η "μάχη" έγινε ανάμεσα σε Παναγιώτη και Σωκράτη- με τον Σωκράτη να έχει τις περίσσοτερες ψήφους από το κοινό! Αρά, ο Παναγιώτης ήρθε δεύτερος!

Ωστόσο, επειδή οι ψηφοφορία του κοινού συμψηφίζεται με αυτή των παικτών καθ' όλη την εβδομάδα νικητής από τα αγόρια αναδείχθηκε ο Πάνος!

Όσο αφορά τα κορίτσια;

Στην τελευταία θέση ψήφων ήταν η Τζούλια- ενώ ανάμεσα σε Κυριακή και Στέλλα...τις περισσότερες ψήφους πήρε η Στέλλα!

Έτσι, ο Πάνος και η Στέλλα ήταν οι μεγάλοι νικητές του Power of Love- κερδίζοντας από 10,000 ευρώ!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το τελευταίο Gala- έγινε και είχε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις μέχρι το τέλος!

Ο Σωκράτης, αποχώρησε μετά την ανακοίνωση του νικητή- αφού δεν ήταν αυτός παρόλο που υποστηρίχθηκε περισσότερο από τον κόσμο.

Όσο για το πως αισθάνθηκε η Κυριακή;

«Εντάξει τον αισθάνθηκα λίγο...γιατί όταν σε υποστηρίζει πάρα πολύ το κοινό και εν τέλη βγαίνεις δεύτερος- είναι λίγο άδικο...»

Η Μαρία Μπακοδήμου, εξήγησε: «Όταν παίζει και το σπίτι δεν είναι άδικο...», με την Κυριακή να προσθέτει: «Γιατί εμείς είχαμε την εντύπωση ότι η ψηφοφορία του κοινού θα υπερτερήσει από την ψηφοφορία του σπιτιού. Αυτό είχε ειπωθεί πιο πριν...»

«Στις ισοψηφίες, ναι. Στις ισοψηφίες θα υπερτερπούσε αυτό που κέρδιζε. Αν ο Πάναγιώτης είχε έξι και ο Πάνος έξι- ο Παναγιώτης που έχει υποστηριχθεί πιο πολύ από τον κόσμο θα ήατν ο νικητής...Ήταν 50-50%. Αυτό ήταν σαφές από την αρχή.», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share