Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Power of Love: H Άννα "ξεσκίζει" την Αλεξάνδρα! «Ξέρουμε ότι μπήκες εδώ για να...» (video)

Χαμός στο σπίτι της αγάπης!

14 Ιουνίου 2018 16:45
Power of Love: H Άννα

Η Αλεξάνδρα μπήκε στο σπίτι του Power of Love και μπήκε πρώτα στο σπίτι των αγοριών- ενώ μετά επισκέφτηκε τα κορίτσια και δημιουργήθηκε μια ένταση!

Η Αλεξάνδρα είπε στην Άννα ότι την ενόχλησε σε κάποιο Gala- που χρησιμοποίησε η Άννα την λέξη πάσα ότι ο Ανδρέας την πάσαρε σε κάποιον, που η Αλεξάνδρα δεν ήθελε να αναφέρει το όνομα του και είχαν βγάλει φωτογραφία οι τρεις τους!

Η πρώην παίκτρια του Power of Love, είπε ότι τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τον Ανδρέα εκείνη του γνώρισε και ειπώθηκε ότι την έκανε ο Ανδρέας πάσα και είπε ότι δεν της άρεσε όσα ειπώθηκαν σε Live από τον Σωκράτη και από την Άννα σε ένα Gala.

Η Άννα είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θυμάται το περιστατικό, αλλά δεν είναι κάτι που προσβάλει κάποιον, ενώ ξεκίνησε μια έντονη συζήτηση μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του Μανώλη Στρατάκη: Τον σκότωσαν πατέρας και γιος!

«Είπα κάτι το οποίο, εσείς, αφήσατε να εννοηθεί στα social media, γιατί πρώτα ο Ανδρέας..είδαμε τον ανδρέα πρώτα φωτογραφία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο- αν δεν θέλετε να αναφερθείτε ονόματα- και μετά είδαμε μια φωτογραφία και τους τρεις μαζί...».

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share