Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Power of Love: Είδηση - σοκ! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτης του ριάλιτι! Άρον άρον στην Κωνσταντινούπολη η οικογένειά του!

16 Μαρτίου 2018 12:46
Power of Love: Είδηση  - σοκ! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτης του ριάλιτι! Άρον άρον στην Κωνσταντινούπολη η οικογένειά του!

Όπως στο Survivor, έτσι και στο Power Of Love το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις γύρω από το ριάλιτι που έχουν "αγκαλιάσει" οι τηλεθεατές!

Και τώρα σας φέρνουμε μια αποκλειστικότητα βόμβα, την οποία η παραγωγή κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό! Ποια είναι αυτή;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, παίκτης και μάλιστα από τα "μεγάλα" ονόματα του Power Of Love έχει μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την έσφαξα γιατί..." - Απίστευτη πρόκληση από τον δολοφόνο της Σταμάτας που σκότωσε την σύντροφό του!

Μάλιστα η οικογένεια του παίκτη έχει ενημερωθεί και όπως είναι λογικό έχει αναστατωθεί με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα και την μετάβασή της στην Πόλη!

Μέχρι στιγμής η παραγωγή δεν θέλει να βγει προς τα έξω η είδηση αυτή και μάλιστα θα προσπαθήσει να την "καλύψει"! Ωστόσο πρόκειται για απόλυτα επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ!

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share