Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αθηνά Χρυσαντίδου: Δηλώνει 19χρονη αλλά εμείς αναρωτιόμαστε...

24 Φεβρουαρίου 2018 16:51
Αθηνά Χρυσαντίδου: Δηλώνει 19χρονη αλλά εμείς αναρωτιόμαστε...

Η Αθηνά Χρυσαντίδου δηλώνει «19» ετών εδώ και τρία χρόνια και εμείς αναρωτιόμαστε, πόσο χρονών είναι τελικά αυτό το κορίτσι, που από το πλευρό του Λευτέρη Πανταζή βρέθηκε στο σπίτι του «Power of Love» ψάχνοντας το άλλο της μισό.

Πριν ενάμιση χρόνο την είχαμε δει στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, ωστόσο, τότε η ίδια δήλωνε απλά φίλη του τραγουδιστή. Πριν έναν χρόνο, πήγε στο «Ραντεβού στα τυφλά» που παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής με σκοπό να βρει το ταίρι της και δήλωνε 19 χρονών. Την ίδια ηλικία όμως είχε και στην εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια.


H Αθηνά Χρυσαντίδου είναι μία από της παίκτριες του «Power Of Love» του reality που υπόσχεται να σου βρει τον έρωτα της ζωής σου. Για την Αθηνά δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε reality αναζήτησης συντρόφου, αφού η ίδια έχει δημιουργήσει σάλο γύρω από την πραγματική της ηλικία.

Το 2016 συμμετείχε στην πρεμιέρα ενός πολύ γνωστού show με παρόμοιο θέμα, στην ηλικία των 18 ετών.

Σήμερα, στο «Power Of Love» δηλώνει 19 και κάνοντας κάποιες πρόχειρες μαθηματικές πράξεις έχει κρύψει 1 χρόνο από τη ζωή της, ίσως και παραπάνω.

Η Αθηνά το 2015, είχε κάνει και ένα πέρασμα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Parole» στην οποία δήλωνε και πάλι 19 χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον της Αθηνάς Χρυσαντίδου: «Εγώ ξέρω ότι είναι 24 χρονών, τώρα τι να σας πω, ούτε εγώ είμαι σίγουρος με αυτό με όλα αυτά που ακούω. Μπορεί να είναι και παραπάνω». Μια παλιά της συμμαθήτρια λέει: «Παιδιά βλακείες 19 χρονών είναι όντως η κοπέλα και τον Μάρτιο γίνεται 20 στο ίδιο σχολείο ήμασταν και ξέρω και την μαμά της, είναι μικρότερη μου ενάμιση χρόνο, δεν είναι 24 ετών. Παλιά μάλλον δήλωνε 19 γιατί ντρεπόταν να πει ότι είναι τόσο μικρή λογικό είναι το έπαιζε μεγαλύτερη»

Όποια κι αν είναι η ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου αυτό που είναι ακόμα πιο juicy από τα χρόνια που κρύβει είναι το πρόσωπο με το οποίο έβγαινε. Πρόκειται για έναν πασίγνωστο τραγουδιστή και μάλιστα μεγάλης ηλικίας.

H Αθηνά Χρυσαντίδου η παίκτρια του «Power Of Love» το 2016 είχε απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό στα μπουζούκια σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον Λευτέρη Πανταζή.

Το προβληματικό της υπόθεσης είναι ότι αν λέει αλήθεια και είναι σήμερα 19 ετών, το 2016 ήταν 17 ετών, οπότε ανήλικη.

Τόσο η Αθηνά Χρυσαντίδου, όσο και η Στέλλα Μιζεράκη, είχανε πάρει μέρος σε καλλιστεία πριν από δυο χρόνια. Η Κρητικιά βγήκε 2nd «Miss GS Hellas 2016», σε εκδήλωση που έγινε στο «Άσπρο Πιάτο – Mansion» στην Γλυφάδα.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου ή Χρυσάντοβα (μας έχει μπερδέψει με τα ονόματα), βγήκε «Miss Photoface GS Hellas 2016»

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι μισή πόντια και μισή Ρωσίδα, έχει τελειώσει τουριστικά, μιλάει Ρώσικα και Αγγλικά και θέλει να τελειώσει και Δραματική σχολή γιατί της αρέσει το θέατρο και η τηλεόραση, και δεν πήγε στο παιχνίδι για να παντρευτεί.

Τελικά, αυτό το κορίτσι ο χρόνος δεν την ακουμπά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει γνωστό τρόφιμο που μάλλον μολύνθηκε από ποντίκια! Μεγάλη πιθανότητα να το τρώνε τα παιδιά σας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share