Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power Of Love: Το δημόσιο ξέσπασμα του Δώρου Παναγίδη μετά την αποκάλυψη για το παιδί του! Η ανάρτηση κόλαφος στα social media...

18 Φεβρουαρίου 2018 18:39
Power Of Love: Το δημόσιο ξέσπασμα του Δώρου Παναγίδη μετά την αποκάλυψη για το παιδί του! Η ανάρτηση κόλαφος στα social media...

Σε αυτό που έχουμε καταλήξει είναι τελικά... πως οι παίκτες του Power Of Love δεν επιλέχθηκαν τυχαία για το παιχνίδι!

Με την αποκάλυψη ότι ο Δώρος Παναγίδης έχει παιδί, όλοι σοκαρίστηκαν για το μυστικό που έκρυψε... όμως δεν είναι τελικά ο μόνος που δεν είπε την αλήθεια και στο κοινό αλλά και στους παίκτες αντίστοιχα.

Η Αθηνά, έδειξε εκνευρισμένη με τον Δώρο την ίδια στιγμή που εκείνη δηλώνει 19 χρονών, βέβαια το Youweekly.gr σας αποκάλυψε την ηλικία της και την ίδια στιγμή που η ίδια είχε "νταλαβέρι" με Έλληνα τραγουδιστή ετών...62 και σίγουρα δεν το είχε πει σε κανέναν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδαμε την κούκλα αδελφή της Αθηνάς Ωνάση και πάθαμε "εγκεφαλικό"! Τι κορίτσαρος Θεέ μου (photo)

Αλλά πάμε στο θέμα μας...Ο Δώρος μετά από αυτή την αποκάλυψη που έγινε στο παιχνίδι θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα και έτσι έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!

Ο ίδιος έγραψε: "Είμαι ο Δώρος Παναγίδης και αυτό το διάστημα "πρωταγωνιστώ" στο Power Of LOVE.. Το "πρωταγωνιστώ" το βάζω στα εισαγωγικά για δύο λόγους.

Ο πρώτος γιατί ήταν επιλογή μου. Μου το πρότειναν, μου άρεσε, γούσταρα αυτή την αλλαγή και το έκανα.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως "πρωταγωνιστώ" και σε αρκετά άρθρα ως ο "ψεύτης", ως ο πατέρας που δεν το δήλωσε και ως κάποιος που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Με τα υπέρ μου και τα κατά μου. Με την ευγένειά μου και την τρέλα μου. Με τα άσπρα του και τα μαύρα του.

Όλοι μας άλλωστε κατά καιρούς είτε νιώθουμε περήφανοι για αυτά που κάνουμε είτε μετανιώνουμε για τυχόν λάθη. Εγώ σαν Δώρος δεν μετάνιωσα ποτέ για τίποτα. Ούτε καν για τα λάθη μου.

Ερωτεύτηκα, αγάπησα, δάκρυσα, πόνεσα, ΕΖΗΣΑ όμως.. Ναι, κάποιες στιγμές έπεσα και στα πατώματα. Άνθρωπος όμως που δεν νιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα στην ζωή και στην πορεία του για μένα δεν λέγεται Άνθρωπος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η θαυματουργή δίαιτα της Αννίτας Πάνια: Έτσι έχασε 8 κιλά σε ένα μήνα!

Όταν μπήκα στο Power Of LOVE και η παραγωγή γνώριζε εξ αρχής πως είμαι ένας από τους χιλιάδες single father που υπάρχουν ανά τον κόσμο το συζητήσαμε και τους είχα πει θα το πω όταν και εφόσον εγώ νιώσω έτοιμος. Δεν το κρύβω, δεν το έκρυψα ποτέ και στα social media οι πάντες με έχουν δει έχοντας στην αγκαλιά μου τα "ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ" ΜΟΥ.

Δείτε ακόμα: Δεν είναι μόνο ο Δώρος! Το μεγάλο ψέμα που έχουν πει 2 παίκτες από το Power Of Love...αποκάλυψη τώρα!

Αυτά ήταν για μένα ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ γιατί αυτά ήταν που με έκαναν να νιώσω άνθρωπος, να αισθανθώ τι θα πει να είσαι γονιός, να δω την ζωή με άλλο μάτι, να ανησυχώ αν είναι καλά, να κλάψω όταν χτυπήσουν, να τρέξω να τα αγκαλιάσω και να πονέσω αν πάθουν - χτύπα ξύλο - κάτι.

Αυτές οι γυναίκες στην ζωή μου ήταν για εμένα το Α και το Ω. Αυτές μου χάρισαν ότι πιο πολύτιμο έχω σήμερα άσχετα αν είμαι και δηλώνω εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο ελεύθερος. Είμαι ελεύθερος γιατί αυτές οι σχέσεις δεν προχώρησαν για τους Α ή Β λόγους. Τις εκτιμώ όμως, τις αγαπώ γιατί μου χάρισαν τα παιδιά μου και είμαι δίπλα τους όταν και εφόσον με χρειαστούν... Δεν είμαι υπόλογος από κανέναν και σε κανέναν. Δεν έχω κάνει έγκλημα και ούτε πρέπει να δικαστώ για το δώρο ή τα δώρα που μου έστειλε ο ΘΕΟΣ στη ζωή μου. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος και εύχομαι όλοι εσείς που ίσως με έχετε κρίνει να σας δώσει ο Θεός απλόχερα το ίδιο ΔΩΡΟ που μου έστειλε εμένα και που με έκανε ευτυχισμένο. Ίσως μόνο τότε θα καταλάβετε γιατί ΔΕΝ μίλησα και γιατί θέλησα να προστατεύσω τα αγγελούδια μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ! Ζευγάρι ο Γιάννης Λάτσιος με την Μιμή Ντενίση! Απίστευτο κι όμως.. αληθινό!

Είμαι ο Δώρος Παναγίδης και είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι ΠΑΤΕΡΑΣ", έγραψε χαρακτηριστικά!

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share