Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όσκαρ 2018: Τα ντεκολτέ που τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό!

5 Μαρτίου 2018 15:05
Όσκαρ 2018: Τα ντεκολτέ που τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό!

Λίγες καλοντυμένες, πολλές κακοντυμένες και κάποιες πραγματικά σέξι κυρίες. Οι κυρίες που τόλμησαν να τα πετάξουν έξω στο κόκκινο χαλί.

Η μεγάλη βραδιά των Οσκαρ είχε τα πάντα... βαρετές πασουσίες, εκθαμβωτικές εμφανίσεις και κιτς επιλογές. Ωστοσο το μόνο σίγουρο είναι πως στα Οσκαρ μία σέξι παρουσία -ασχέτως κρητικής- δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητη.

Ετσι, οι χολιγουντιανές σταρ έβαλαν τα καλά τους και στην πλειοψηφία τους επέλεξαν δημιουργίες με όσο πιο αποκαλυπτικό μπούστο γινόταν, με αποτέλεσμα το φετινό να είναι και το πιο σέξι κόκκινο χαλί των τελευταίων ετών.

Απολαύστε τις:

Μπλάνκα Μπλάνκο

Το άνοιγμα στο μπούστο της ήταν υπερβολικά σέξι, αλλά δεν έκρυβε καθόλου τις ατέλειες με αποτέλεσμα να φαίνονται μέχρι και οι ραγάδες στο στήθος. Εκτός αυτού το σκίσιμο στο πόδι δεν απείχε πολύ από το σκίσιμο στο μπούστο.

Γουέντι Μακλέντον

Με αυτό το αδιάφορο φόρεμα, η ηθοποιός κατάφερε τουλάχιστον να κεντρίσει το ενδιαφέρον με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

Εμμα Στόουν

Η Εμμα Στόουν ήταν ίσως και η μοναδική, η οποία αν και φόρεσε ένα πολύ ανοιχτό σακάκι ήταν περισσότερο κομψή, παρά σέξι. Ισως το ότι φόρεσε παντελόνι να είναι και ο λόγος!

Ολίβια Γουάιλντ

Η Ολίβια Γουάιλντ ήταν από τις πιο εντυπωσιακές μέσα στην Roberto Cavalli τουαλέτα της. Η ίδια έδειξε την πιο σέξι πλευρά της, βάζοντας ένα φόρεμα το οποίο είχε πολλά σκισίματα στην περιοχή του μπούστου, κλέβοντας έτσι τις εντυπώσεις.

Σάλμα Χάγιεκ

Οπου κι αν βρεθεί η Σάλμα Χαγιεκ πάντα φροντίζει να υπενθυμίζει στους αναγνώστες της πως παραμένει σεξ- σύμπολ. Ετσι και σήμερα στα Οσκαρ, η ηθοποιός μπορεί να έβαλε ένα μακρύ φόρεμα, αλλά δεν ξέχασε να τονίζει λίγο το μπούστο της, το οποίο είχε «στολίσει» και με πολύτιμους λίθους.

Νικολ Κιντμαν

Φορώντας μία στραπλες δημιουργία του οίκου Armani, η Νικόλ Κιντμαν έκλεψε τις εντυπώσεις. Η ίδια αν και έχει κάνει και πιο σέξι εμφανίσεις, προτίμησε να μην τονίσει τόσο το ντεκολτέ της, καθώς το φόρεμα άφηνε εκτεθειμένα και τα πόδια της.

Μπέτι Γκάμπριελ

Ασχημο ντεκολτέ, κακό φόρεμα και υπερβολή. Η εμφάνιση της Γκάμπριελ ήταν από κάθε άποψης λάθος, ενώ η δημιουργία που επέλεξε σίγουρα δεν ήταν για όσκαρ.

Ταράτζι Π. Χένσον

Το ντεκολτέ της Χένσον δεν πέρασε σε καμία περίπτωση απαρατήρητο (όπως και το σουτιέν της). Πάντως η επιλογή της ήταν σέξι τόσο όσο έπρεπε.

Μέριλ Στριπ

Η Μέριλ Στριπ πήρε τα καλύτερα σχόλια μέσα στην τουαλέτα Dior που επέλεξε. Η ίδια αν και φόρεσε μία δημιουργία που κάλυπτε τα χέρια και τα πόδια της, προτίμησε να δώσει έμφαση στο ντεκολτέ της, δείχνοντας ακριβώς όσα έπρεπε.

 

Oscars 2018

Ροή ειδήσεων

Share