Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όσκαρ 2018: Οι καλοντυμένοι, οι κακοντυμένοι και οι μεγάλοι νικητές της 90ης τελετής όπως τους απολαύσαμε στην COSMOTE TV!

5 Μαρτίου 2018 18:01
Όσκαρ 2018: Οι καλοντυμένοι, οι κακοντυμένοι και οι μεγάλοι νικητές της 90ης τελετής όπως τους απολαύσαμε στην COSMOTE TV!

Μια βραδιά που τα είχε... όλα!

Φαντασμαγορική ήταν για ακόμη μια χρονιά η 90η τελετή των βραβείων Oscars! Χαρές, αγωνία και ευχαριστήριοι λόγοι που εμπνέουν ήταν μερικά από αυτά που απολαύσαμε χθες στην COSMOTE TV!

Η βραδιά ξεκίνησε με τον λατρεμένο παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ σε... μεγάλα κέφια και με το γνωστό του χιούμορ ενημέρωσε τους υποψήφιους πως όποιος έκανε τον πιο σύντομο λόγο θα έπαιρνε βραβείο ένα Jet Ski!

Σύντομα και περιεκτικά τους έπεισε να αφήσουν απ'έξω, μαμάδες, σκύλους και γατιά και να γίνουν όσο πιο σύντομοι μπορούνε, άλλωστε το Jet Ski το λες και πιο δελεαστικό δώρο, δίστασε μάλιστα να βγάλει μέχρι και χρονόμετρο!

Οι ηθοποιοί όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε την απολαυστική στιγμή όπως την είδαμε στην COSMOTE TV:

Πηγή βίντεο: Abc news twitter

Πάμε όμως τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Κατάφεραν ή όχι τα προγνωστικά να πέσουν μέσα; Βγήκαν τα μεγάλα φαβορί νικητές οι επικράτησαν τα αουτσάιντερ;

Μεγάλος νικητής της βραδιάς το αναμενόμενο...The Shape of Water! Η απόκοσμη ιστορία αγάπης που κατάφερε να φύγει από το Θέατρο Ντόλμπι με 4 χρυσά αγαλματίδια!

Δείτε την βράβευση του Όσκαρ σκηνοθεσίας στον Guillermo del Toro όπως την απολαύσαμε χθες και μέσω της COSMOTE TV!


Πηγή βίντεο: Abc Νews Twitter

Η ακαδημία Κινηματογράφου απέδειξε πως διαθέτει χιούμορ μετά την περσινή γκάφα με την ανακοίνωση λάθος ονόματος και αποφάσισε να «ρισκάρει» βάζοντας για δεύτερη χρονιά τον Γουόρεν Μπίτι και τη Φέι Ντάναγουεϊ να παρουσιάσουν ξανά το Βραβείο για την Καλύτερη Ταινία αυτή τη φορά σωστά.

Μεγάλη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε και το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου στην Φράνσις ΜακΝτόρμαντ που με τον λόγο της κατάφερε να σηκώσει όλο το γυναικείο κοινό όρθιο.

«Έχω κάποια πράγματα να πω. Ευχαριστώ τον Μάρτιν ΜακΝτόνα - δες τι έκανες. Είμαστε ένα μάτσο αναρχικοί, αλλά τα καταφέρνουμε καλά» είπε η ηθοποιός και κάλεσε όλες τις γυναίκες που ήταν υποψήφιες απόψε, σε κάθε κατηγορία, να σηκωθούν. «Μη μας μιλάτε μόνο απόψε στο πάρτι, καλέστε μας στα γραφεία σας να μιλήσουμε για τη δουλειά μας», συμπλήρωσε και έκανε έναν από τους πιο ιστορικούς λόγους τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε μέσω της COSMOTE TV!

Δείτε τον εδώ:

Πηγή βίντεο: Abc News

Πρώτο Όσκαρ πήρε και ο Γκάρι Όλντμαν για την ερμηνεία του ως Γουίνστον Τσόρτσιλ στην Πιο Σκοτεινή Ώρα του Τζο Ράιτ.

O 59χρονος ηθοποιός όπως είδαμε και στην COSMOTE TV χθες το βράδυ, παράκουσε τις «διαταγές» του Τζίμι Κίμελ και ευχαρίστησε με τον πιο γλυκό τρόπο την 98χρονη μητέρα του. Με καυστικό βρετανικό χιούμορ την ενημέρωσε να ετοιμάσει το νερό για το... τσάι του καθώς φέρνει το Όσκαρ σπίτι!


Πηγή βίντεο: Abc News Twitter

Τα αναμενόμενα φαβορί της βραδιάς Άλισον Τζάνεϊ και Σαμ Ρόκγουελ κέρδισαν στους β' ρόλους. Η Άλισον Τζάνεϊ κέρδισε το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο ρόλο της καταπιεστικής μητέρας της αθλήτριας καλλιτεχνικού πατινάζ Τόνια Χάρντινγκ στο Εγώ, η Τόνια του Κρεγκ Γκιλέσπι.

Ο Σαμ Ρόκγουελ κέρδισε Όσκαρ Β' Αντρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι του Μάρτιν ΜακΝτόνα, όπου υποδύεται έναν βίαιο, ρατσιστή αστυνομικό.

Στον ευχαριστήριο λόγο του ο Ρόκγουελ αναφέρθηκε στους γονείς που του μετέφεραν την αγάπη τους για το σινεμά, ευχαρίστησε τους συνυποψήφιούς του αλλά και τους συμπρωταγωνιστές του.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς όμως ήταν Τζόρνταν Πιλ που βραβεύτηκε για την ταινία Τρέξε με το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου. «Σταμάτησα 20 φορές να γράφω αυτή την ταινία, γιατί θεώρησα ότι δεν μπορούσε να γίνει, αλλά πίστεψα ότι αν γυριζόταν, ο κόσμος θα την έβλεπε» ανέφερε ο Τζόρνταν Πιλ ευχαριστώντας και αυτός τη μητέρα του που τον έμαθε να δείχνει αγάπη ακόμα και μπροστά στο μίσος, αλλά και τους θεατές που αγόρασαν εισιτήριο για να δουν την ταινία.

Πάμε όμως και στα λίγο πιο παρασκηνιακά που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε και αυτά μέσω της COSMOTE TV! Η ψυχή του πάρτι αποδείχθηκε πως ήταν η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία δεν κάθισε λεπτό στην θέση της και χάρισε αυθόρμητα στιγμιότυπα στον φακό.

Όσον αφορά το κόκκινο χάλι εκεί λίγες κατάφεραν να ξεχωρίσουν καθώς θεωρείται μια από τις βραδιές με τις... πιο κακοντυμένες εμφανίσεις.

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο ωραίες, όπως είδαμε και χθες μέσω της COSMOTE TV που δεν έχασε καμία εξέλιξη της μεγάλης βραδιάς.

Δείτε μερικές από τις πιο ωραίες εμφανίσεις:

 

Oscars 2018

Ροή ειδήσεων

Share