Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όσκαρ 2018: Χρυσό αγαλματίδιο και στον Κόμπι Μπράιαντ για το «Dear Basketball»

5 Μαρτίου 2018 10:05
Όσκαρ 2018: Χρυσό αγαλματίδιο και στον Κόμπι Μπράιαντ για το «Dear Basketball»

Ο κάτοχος πέντε δακτυλιδιών πρωταθλητή στο ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ κατέκτησε και Οσκαρ.

Στην τελετή των βραβείων Οσκαρ 2018 ο πρώην άσος του NBA κατέκτησε το χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους «Dear Basketball».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter γλεντά την Μελίνα και αποκαλύπτει τις... ομοφυλοφιλικές τάσεις: "Έφαγε άκυρο από τα αγόρια και γλυκοκοιτάζει την..."

«Πάντα μου έλεγαν ότι οι παίκτες του μπάσκετ ξέρουν μόνο να παίζουν μπάσκετ. Μην σκέφτεσαι τα οικονομικά, τις μπίζνες. Τι θες να κάνεις όταν αποσυρθείς; Λοιπόν, εγώ θέλω να λέω ιστορίες. Θέλω να τα βλέπουν οι άνθρωποι και να λένε ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να ντριμπλάρω και να σουτάρω», ανέφερε σε δηλώσεις του πριν την απονομή.

Μιλώντας για το μέλλον του, ο διάσημος αθλητής λέει: «Αυτά που ετοιμάζω έχουν επίκεντρο τον αθλητισμό. Πώς παίρνουν τον αθλητισμό και λέμε όμορφες ιστορίες, που συνδέονται με την ανθρώπινη φύση; Αν κοιτάξεις σαν σύνολο τον αθλητισμό, ενώνει τον κόσμο παντού σε παγκόσμια κλίμακα. Οπως η μουσική. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει αυτά τα δύο, είναι ότι ο αθλητισμός είναι κάτι που οι άνθρωποι κάνουν μαζί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσπασαν" στο ξύλο τον Ανδρέα τον άνεργο! Του άνοιξαν το κεφάλι στα δύο... (photos)

Πηγή: iefimerida.gr

 

Oscars 2018

Ροή ειδήσεων

Share