Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads 2: Η πρώτη ανάρτηση της Ντάρια μετά το ριάλιτι!

Το μήνυμά της!

24 Δεκεμβρίου 2018 13:28
Nomads 2: Η πρώτη ανάρτηση της Ντάρια μετά το ριάλιτι!

Χθες πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του δεύτερου κύκλου του Nomads με τον νικητή, Στέλιο Χανταμπάκη να σηκώνει το κύπελλο και να διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο.

Όλοι οι παίκτες χαλαρώνουν από αυτό το μαγευτικό ταξίδι στην Μαδαγασκάρη με τα δύσκολα αγωνίσματα και ετοιμάζονται να γυρίσουν στις οικογένειές τους.

Ήδη αρκετοί παίκτες έχουν ευχαριστήσει μέσω των social media όσους τους στήριξαν! Ανάμεσα τους και η Ντάρια Τουρόβνικ η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία από το εξωτικό νησί μίλησε για την εμπειρία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό παρασκήνιο για το διαζύγιο Κοσιώνη - Μπακογιάννη: Το τρίτο πρόσωπο και η μισή εβδομάδα στο Καρπενήσι!

«Δεν μπορούσε να κλείσει πιο όμορφα για μένα αυτό το μαγικό ταξίδι μου στο Nomads στην άγρια και ταυτόχρονα πανέμορφη Μαδαγασκάρη. Για μένα ήταν μια εμπειρία που θα χαραχθεί στην μνήμη μου σαν μια συγκλονιστική ανάμνηση με στιγμές και συναισθήματα που δύσκολα ξαναζείς. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με στήριξαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους ΠΑΝΤΑ με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ, ότι πιο σημαντικό», έγραψε η ίδια.

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share