Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nomads 2: Tο καρφί του Βασιλόπουλου στη Ντάρια και τα νεύρα του Μισθοφόρου! (vIdeo)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

17 Δεκεμβρίου 2018 08:10
Nomads 2: Tο καρφί του Βασιλόπουλου στη Ντάρια και τα νεύρα του Μισθοφόρου! (vIdeo)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στη Μαγαδασκάρη έκανε αισθητή την παρουσία του με τις ατάκες του.

Χωρίς να φοβάται τα λόγια του έλεγε πάντα την άποψη του!

Λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης οι παίκτες, ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας έδωσε τον λόγο σε όλους, ώστε να πουν δυο λόγια.

Όταν έφτασε η σειρά του Χρίστου Βασιλόπουλου, εκείνος "έσφαξε" με τον γάντι την Ντάρια!

"Ξέρω ότι δεν είμαι ο καλύτερος, ότι δεν είμαι ο πιο δυνατός παίκτης και για μένα είναι επίτευγμα που έφτασα μέχρι εδώ στο παιχνίδι" είπε ο Χρίστος Βασιλόπουλος.

'Οσο για το ποια θα ήθελε απέναντι του ως αντίπαλο; Την Ντάρια γιατί όπως είπε είναι η πιο αδύναμη παίκτρια άρα έχει και περισσότερες πιθανότητες να την κερδίσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Καρέ καρέ η στιγμή της έκρηξης!

Ουπς!

Δείτε το βίντεο:

Λίγο αργότερα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μπήκε δυναμικά στον στίβο μάχης και ήταν αποφασισμένος να κερδίσει τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Οι δυο παίκτες ήθελαν τη νίκη αφού αυτή η νίκη τους διασφαλίζει το πέρασμα τους στην τελευταία εβδομάδα του παιχνιδιού.

Ο Μόργκαν όμως ήταν πιο εύστοχος και έτσι κέρδισε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο κάτι που τον εκνεύρισε με αποτέλεσμα να αρχίσει να κλωτσάει τα πράγματα γύρω του.

Δείτε το βίντεο:

Στο τελευταίο αγώνισμα οι παίκτες έπρεπε να αποδείξουν πως έχουν ισορροπία.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος δηλώνει "ανισόρροπος" δεν τα κατάφερε και έπεσε από τα τουβλάκια.

Μιλώντας με τους συμπαίκτες του στο νησί, ξαπλωμένος στην αιώρα πέταξε επική ατάκα και τους έκανε να σκάσουν στα γέλια.

"Έχε χάρη που δεν έφερα μαζί τα... τακούνια μου!" τους είπε θέλοντας να τονίσει το πόσο καλή ισορροπία χρειάζεται για να σταθείς πάνω σε τακούνια!

Δείτε το βίντεο:

Τελικά Μαριάννα Καμαρωτάκη, Γιάννης Σπαλιάρας και Στέλιος Χανταμπάκης ήταν οι τρεις υποψήφιοι που στο live τέθηκαν στην διάθεση του κοινού για να αποφασίσουν μέσω της ψηφοφορίας ποιος θα μείνει και ποιοι θα αποχωρήσουν!

Οι τρεις παίκτες, κάθισαν απέναντι από τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος, όπως σε κάθε live, θέλησε να κάνει κουβέντα μαζί τους.

Αρχικά ρώτησε την Μαριάννα Καμαρωτάκη αν οι επιλογές της στις ψηφοφορίες ήταν σωστές.

Η Μαριάννα δεν θέλησε να απαντήσει και προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση.

Την ξαναρώτησε ο παρουσιαστής αλλά η Μαριάννα επέμεινε στην άρνηση της.

"Γι'αυτό είμαστε εδώ! Για να το συζητήσουμε! Αλλιώς να το κλείσουμε να πάμε σπίτια μας!" της είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο αλλά και αγανακτισμένος!

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και οι παίκτες μάθουν ποιοι είναι οι δυο που θα αποχωρήσουν οι παίκτες του Nomads 2 κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού!

Οι απαντήσεις τους μας έκαναν να μην μπορούμε να κρατήσουμε τα δάκρυα μας από τα γέλια!

Πρώτα ρωτήθηκε η Ντάρια για το πως θα ξοδέψει τα λεφτά αν κερδίσει το έπαθλο. Σε τσάντες και γόβες απάντησε η Ντάρια και τους άφησε όλους κάγκελο!

Γκουρού, εμπερεστατολόγος ή σεφ σε τσαντήρι θα ήθελε να είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Αν ο Στέλιος Χανταμπάκης έπαιζε αντίπαλος με την γυναίκα τους ποιος πιστεύει ότι θα κέρδιζε; Τι απάντησε ο παίκτης; Πόσο πιστεύει στην γυναίκα του;

Ποιον θεωρεί καλύτερο παίκτη ο Γιάννης Σπαλιάρας;

Με ποιον θα... έτρωγε τα λεφτά του επάθλου η Αθηνά Κωστοπούλου; Είναι μέσα στα άτομα ο Δήμος Χαριστέας με τον οποίον έχουν έρθει κοντά;

Ποια άτομα πιστεύει η Μαριάννα Καμαρωτάκη ότι θα πάνε τελικό; Ο Χρίστος Βασιλόπουλος πιστεύει ότι είναι δίκαιο να κερδίσει κάποιος από τους Εισβολείς το Nomads; Έχει κοπέλα ο Mike; Ποιον θεωρεί ο Δήμος Χαριστέας ποιον αδύναμο παίκτη;

Δείτε το βίντεο:

Αφού είδαμε την αποχώρηση των Μαριάννας Καμαρωτάκη και Γιάννη Σπαλιάρα ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση!

Όπως είπε ο παρουσιαστής, το συγκεκριμένο live ήταν το τελευταίο αφού μπαίνουμε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού

Μάλιστα όπως είπε ο Σάββας Πούμπουρας, ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού θα βγει από τα αγωνίσματα και όχι από την ψηφοφορία του κοινού.

Όσο για το πως θα βγουν οι τέσσερις παίκτες που θα αγωνιστούν στον ημιτελικό;

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικοί. Οι παίκτες θα διαγωνιστούν κανονικά στους στίβους μάχης.

Την κάθε μέρα θα βγει και ένας νικητής. Άρα, τρεις ημέρες, τρεις νικητές., Αυτοί οι τρεις θα είναι που θα περάσουν στον ημιτελικό.

Ο τέταρτος παίκτης που περνάει στον ημιτελικό θα βγει από την ψηφοφορία του κοινού. Το κοινό θα επιλέξει τον αγαπημένο του παίκτη ψηφίζοντας τον.

Δείτε το βίντεο:

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share