Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παρασκήνιο: Στημένες οι αποχωρήσεις του Νάσου Παπαργυρόπουλου από Nomads και Survivor!

Τρομερό παρασκήνιο από την Μαδαγασκάρη!

10 Δεκεμβρίου 2018 09:15
Παρασκήνιο: Στημένες οι αποχωρήσεις του Νάσου Παπαργυρόπουλου από Nomads και Survivor!

Από την πρώτη μέρα των ελληνικών ριάλιτι επιβίωσης το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο, τόσο από το Survivor όσο και από το Nomads!

Και στα δύο ριάλιτι από τους πλέον αγαπημένους παίκτες ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος! Ωστόσο με μεγάλη έκπληξη αποχώρησε μετά από ψηφοφορίες που ήταν το μεγάλο φαβορί για παραμονή! Τι πραγματικά συνέβη όμως;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα σου προσφέρω το φοβερό σ@ξ και την σ@ξουαλική απόλαυση": Σοκ στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Όλοι θυμάστε πόσο ξαφνικά έφυγε ο Νάσος από το Survivor, όταν οι πληροφορίες μας ανέφεραν πως ήταν πρώτος στην ψηφοφορία για παραμονή ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και χτες στο Nomads!

Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως οι λόγοι αποχώρησης του ηθοποιού από τα ριάλιτι δεν ήταν η ψηφοφορία αλλά η επιθυμία του ίδιου! Ο Νάσος και στο Survivor αλλά και στο Nomads αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και της υγείας του γενικότερα, ανεβάζοντας συχνά πυρετό από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα: Καταβάλλεται σήμερα το Δώρο Χριστουγέννων!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και στις δύο περιπτώσεις φέρεται να είχε πιάσει άτομα της παραγωγής και να τους ζήτησε να αποχωρήσει, αλλά να φανεί σαν να το αποφάσισε το κοινό!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share