Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads Διαρροή: Αυτός ο μονομάχος κερδίζει σήμερα (02/12)! Θα γίνει ή όχι το αγώνισμα;

Τρομερό παρασκήνιο από την Μαδαγασκάρη!

2 Δεκεμβρίου 2018 12:20
Nomads Διαρροή: Αυτός ο μονομάχος κερδίζει σήμερα (02/12)! Θα γίνει ή όχι το αγώνισμα;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από το Nomads όσο και από το Survivor!

Χτες η διαρροή μας, μετά την γκέλα της Παρασκευής έπεσε μέσα και οι Εισβολείς που έχασαν στο αγώνισμα αναγκάστηκαν να δώσουν και τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Αυτός ήταν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος!

Επομένως Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ορέστης Τσανγκ και Ντιμάρ είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση με τον τελευταίο να είναι το μεγάλο φαβορί για να αποτελέσει παρελθόν ,παρότι η ψηφοφορία είναι live και δεν ξέρει τι μπορεί να συμεβεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης; Προτάσεις από 4 μεγάλα κανάλια!

Ωστόσο σήμερα είναι πιθανό να μην έχουμε καν αγώνισμα και ο Ορέστης Τσανγκ να την γλιτώσει αφού ο Ντίμαρ δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού και θα είναι ο ένας υποψήφιος ενώ πυρετό έχει και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με το trailer να μας αφήνει με την αγωνία αν θα γίνει ή όχι το αγώνισμα!

Πάντως αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως θα γίνει κανονικά, αφού και ο ΑΝΤ1 μας έχει συνηθίσει στην παραπληροφόρηση μέσω των trailer! Ωστόσο όλα τα γνωρίζουμε λίγο πριν το επεισόδιο με την καθιερωμένη μας διαρροή!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share