Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή (09/11) ασυλία; Επίλεκτοι ή Εισβολείς;

Τρομερό παρασκήνιο από την Μαδαγασκάρη! Αυτοί κερδίζουν απόψε!

9 Νοεμβρίου 2018 10:28
Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή (09/11) ασυλία; Επίλεκτοι ή Εισβολείς;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο! Πάντα σας είχαμε πρώτοι τις διαρροές από το Survivor και το ίδιο κάναμε και χτες με το Nomads, αφού ήμασταν το μοναδικό site στην Ελλάδα που σας μεταφέραμε την διαρροή!

(ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

Οι Επίλεκτοι λοιπόν χτες κέρδισαν την επικράτεια, όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αλλά και μετά με την σίγουρη διαρροή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και σήμερα καλούνται να κερδίσουν και την Ασυλία για να μην δώσουν 2 υποψήφιους προς αποχώρηση!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δώσει παρασκήνιο και από το σημερινό αγώνισμα! Απόψε λοιπόν θα δούμε ένα αγώνισμα που ταιριάζει "γάντι" στους Εισβολείς, αφού είναι ίδιο με εκείνα που είχαν στο Survivor! Τι χρειάζεται; Γρηγοράδα και στόχο! Φυσικά και υπάρχουν τα γνωστά εμπόδια!

Ποιος θα καταφέρει όμως να κερδίσει; Αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως και σήμερα οι Επίλεκτοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα! Οι Εισβολείς δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν και μπορεί να το πληρώσουν και σήμερα! Ωστόσο αυτό θα σας το επιβεβαιώσουμε με την διαρροή που θα υπάρξει το βράδυ εδώ στο Athensmagazine.gr!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Twitter: "Και κάπου εδώ ας καλωσορισουμε το μαγιό του Χρανιολα που ξεβράστηκε στη Μαδαγασκάρη!"

Μέχρι τότε δείτε εικόνες από και το trailer από το σημερινό επεισόδιο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με διέλυσε ο καρκίνος": Τραγικές ώρες για την Αποστολία Ζώη!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share