Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nomads - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο! Επίλεκτοι ή Survivors;

Τρομερό παρασκήνιο από την Μαδαγασκάρη! Αυτοί κερδίζουν απόψε!

8 Νοεμβρίου 2018 10:22
Nomads - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο! Επίλεκτοι ή Survivors;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr ήταν το μοναδικό site στην Ελλάδα που σας μετέφερε πρώτο όλες τις διαρροές από το Survivor! Τόσο από το 1 όσο και από το 2! Πως γίνεται λοιπόν τώρα που το Survivor μετακομίζει στο Nomads να μην έχουμε ανοίξει και πάλι τις κεραίες μας!

(ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

Πάμε όμως να τα δούμε από την αρχή! Αρχικά να σας αναφέρουμε πως τα ριάλιτι παίζονται σε άλλα κανάλι, οπότε στις πρώτες μας διαρροές θα είμαι λίγο επιφυλακτικοί, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να πέσουμε έξω! Ωστόσο οι ελπίδες είναι λιγοστές!

Σήμερα λοιπόν είναι το πολυναναμενόμενο επεισόδιο, ανάμεσα στους Επίλεκτους και τους Εισβολείς, γνωστούς και ως Survivors! Σήμερα οι 8 πρώην παίκτες του Survivor και νυν του Nomads μπαίνουν στο παιχνίδι και θα γίνει πανικός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Δεν θα ξεκινήσει ποτέ το Survivor 3!

Πρώτοι σας ενημερώσαμε για τις κόντρες που θα υπάρξουν αλλά και για το παρασκήνιο με την αγανάκτηση των Επίλεκτων και την επίθεση που είχαν στην παραγωγή! Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο τσακωμός ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Χρήστο Βασιλόπουλο!

Ποιοι κερδίζουν; Αρχικά το αγώνισμα είναι δύναμης και ομαδικότητας! Κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχαν συνηθίσει οι Survivors στον Άγιο Δομίνικο! Οι πρώτες μας πληροφορίες θέλουν ως φαβορί τους Επίλεκτους, με τους Survivors να καταλαβαίνουν από πρώτο χέρι πως τα πράγματα στο Nomads δεν είναι ακριβώς όπως είχαν συνηθίσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Πέθανε από ανακοπή ενώ οδηγούσε ο Γιώργος Κολιαμήτριας!

Την σίγουρη διαρροή θα σας την έχουμε το βράδυ εδώ στο Athensmagazine.gr! Πριν από αυτή δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα και το trailer του επεισοδίου:

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share