Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads 2 αποκλειστικό: Αυτοί είναι και οι 3 παίκτες του Survivor 2 που πάνε Μαδαγασκάρη!

Αποκλειστικό: Ποιοι Survivors πάνε Nomads μετά τους ήδη γνωστούς;

31 Οκτωβρίου 2018 08:27
Nomads 2 αποκλειστικό: Αυτοί είναι και οι 3 παίκτες του Survivor 2 που πάνε Μαδαγασκάρη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και ότι φτάνει στα... αυτιά του!

Χτες σας αποκαλύψαμε τους 5 νέους παίκτες του Nomads 2 και πρώην Survivor που πέρασαν εξετάσεις και πάνε Μαδαγασκάρη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)! Πρόκειται για τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Στέλιο Χανταμπάκη, Γιάννη Σπαλιάρα, Μαριάννα Καλλέργη καθώς και την Έλλη Παπαγγελή, η οποία δεν έχει παρελθόν Survivor αλλά σίγουρα αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη παρουσία!

Πάμε τώρα στη νέα αποκάλυψη που σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr! Οι άλλοι το έχουν ως φήμη εμείς σας το έχουμε ως επιβεβαίωση! Χτες από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν και 2 παίκτες του Survivor 2 και ετοιμάζονται για το μακρινό ταξίδι στην Μαδαγασκάρη! Ποιοι είναι αυτοί; Οι Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ντάρια Τουρόβνικ! Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι δύο πρώην Μαχητές ετοιμάζουν βαλίτσες, ενώ ακόμα ένα πιο "μεγάλο" όνομα αναμένεται να περάσει σήμερα εξετάσεις και να πάρει το ΟΚ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου;

Ο λόγος για τον Νικόλα Αγόρου! Επομένως 3 ακόμα παίκτες του Survivor έρχονται για να μπουν στο Nomads 2 και να φέρουν τα πάνω κάτω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη!

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έχει γραφτεί και το όνομα του Ορέστη Τσανγκ όμως εμείς δεν έχουμε ακόμα κάποια τέτοια πληροφορία, ενώ ο Θεσσαλονικιός Κινέζος επιχειρηματίας δεν έχει περάσει καν από ιατρικές εξετάσεις!

Για οτιδήποτε νεότερο το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share