Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads 2: Γεμάτο εντάσεις το χθεσινό επεισόδιο! - Η αποχώρηση και η πρόταση γάμου! (Video)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το επεισόδιο!

29 Οκτωβρίου 2018 09:32
Nomads 2: Γεμάτο εντάσεις το χθεσινό επεισόδιο! - Η αποχώρηση και η πρόταση γάμου! (Video)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το επεισόδιο!

Ένταση είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, μεταξύ του Δημήτρη Κοργιαλά και της Τόνιας Σολανάκη.

Η ομάδα των Λεμούριων, συζητούσε για το τι θα μπορούσαν να κάνουν στον στίβο μάχης, ώστε ο Δημήτρης Κοργιαλάς να καταφέρει να κερδίσει το αποψινό αγώνισμα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο τραγουδιστής, φαίνεται πως αγχώθηκε αρκετά, όταν ειδικά, η συμπαίκτριά του,Τόνια Σολανάκη, του είπε "Αλλά, να κερδίσεις τον στόχο", κάτι που εκνεύρισε τον Δημήτρη Κοργιαλά, και είπε "αυτή τη μ....α δεν ήθελα να ακούσω"!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο αργότερα, ο Σάββας Πούμπουρας, αφού μίλησε με όλους τους παίκτες, τους είπε πως έχει κάτι να τους ανακοινώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Οκτωβρίου;

Ο παρουσιαστής, είπε πως οι δύο ομάδες αυτή τη στιγμή, ανακατεύονται, με τους παίκτες να μένουν με ανοιχτό το στόμα.

Φυσικά, και ο παρουσιαστής έκανε πλάκα! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στη συνέχεια για ακόμη μια φορά, η Τόνια Σολανάκη, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού μετά τα λόγια του Κοργιαλά, για το κινητό, είπε πως θα τεθεί στον τάκο.

Ωστόσο, μετά από αυτό και πριν την έναρξη του αγωνίσματος, οι Κροκόδειλοι, ξεκίνησαν να μιλάνε άσχημα για την παίκτρια των Λεμούριων.

"Μωρή ξεφτιλισμένη, τι κάθεσαι και λες; Σήκω φύγε απ εδώ πέρα...", και συνέχισαν λέγοντας, "Αφού δεν την γουστάρει κανείς. Τι κάθεται και κλαίγεται;".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο πριν το τέλος Τόνια,Κοργιαλάς,Σίσσυ και Μάριος, αγωνίστηκαν, σε έναν εξωτερικά δύσκολο στίβο μάχης, δίνοντας τα πάντα.

Ωστόσο, ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το σημερινό αγώνισμα, είναι ο Μάριος, που απευθείας απαλλάσσεται από την ψηφοφορία και γυρίζει την ομάδα του!Ποιοι παίκτες λέτε να φύγουν σήμερα;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Λίγο πριν το τέλος, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως, την επόμενη Κυριακή,θα δούμε την ένωση των παικτών!Ναι,καλά ακούσατε...

Οι 10 καλύτεροι παίκτες, θα ενωθούν και θα πρέπει να συνυπάρξουν μεταξύ τους,παρά τις κόντρες τους. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, έρχονται νέες προκλήσεις, ενώ το παιχνίδι θα τελειώσει τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο, υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή. Είχαμε δει, έναν σοβαρό τραυματισμό, του Νίκου Χουλιάρα.

Ο παίκτης των Λεμούριων, είχε χτυπήσει στο χέρι και είχε επισκεφτεί τον γιατρό για τις σχετικές εξετάσεις. Σήμερα λοιπόν, βγήκε η γνωμάτευση του γιατρού, που έλεγε πως θα πρέπει να μείνει εκτός για 15 ημέρες. Αποτέλεσμα αυτού, είναι η αποχώρηση του παίκτη από την Μαδαγασκάρη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σοκαριστικό τροχαίο στα Χανιά: 57χρονη παρασύρθηκε από ΙΧ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Και πάμε στις αποχωρήσεις!

Η πρώτη, παίκτρια λοιπόν, που αποχώρησε είναι η Σίσσυ, η οποία είχε να κάνει και μια ανακοίνωση.

Η παίκτρια των Λεμούριων, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Σάββα Πούμπουρα, ζήτησε από τον σύντροφό της να την παντρευτεί! Ναι, καλά ακούσατε! Ήταν κάτι, που όπως είπε σκεφτόταν να το κάνει σε περίπτωση που έφευγε!

Άντε με το καλό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για τον Γιώργο Μαυρίδη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Χουλιάρας, ο παίκτης των Λεμούριων αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, διότι είχε έναν τραυματισμό στο χέρι, που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει για τις επόμενες 15 ημέρες.

Αποτέλεσμα αυτού, και λόγω των συνεχών εξελίξεων στο παιχνίδι, η παραγωγή πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει ο Νίκος στο Nomads, με τους Λεμούριους να μένουν 7 άτομα.

Τόνια,Κοργιαλάς και Σίσσυ, συνέχισαν να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και μετά από αυτή την μεγάλη ανατροπή! Ο παίκτης λοιπόν, που αποχώρησε είναι η Σίσσυ αλλά και η Τόνια Σολανάκη, που είπε και μια μαντινάδα.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share