Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads 2 - Αποκλειστικό: Σκάνδαλο με την δωρεάν ψηφοφορία! Πιο στημένη πεθαίνεις

Η δήθεν δωρεάν ψηφοφορία που καθορίζει το αποτέλεσμα πριν ψηφίσετε! Αποκλειστικό!

15 Οκτωβρίου 2018 09:15
Nomads 2 - Αποκλειστικό: Σκάνδαλο με την δωρεάν ψηφοφορία! Πιο στημένη πεθαίνεις

Πρώτο live χτες για το Nomads 2 και πρώτη δωρεάν ψηφοφορία για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και δεν γινόταν εμείς να μην πάρουμε μέρος!

Έτσι εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr κατεβάσαμε την εφαρμογή του Nomads 2 για να ψηφίσουμε δωρεάν όπως μας λέει ο ΑΝΤ1 αλλά πέσαμε από τα σύννεφα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραίτηση βόμβα στον ΑΝΤ1: Αποχωρεί κορυφαίο όνομα!

Αμέσως μετά την γνωστοποίηση των δύο υποψηφίων, Τόνια Σολανάκη και Αννίτα Ναθαναήλ τέθηκαν στην ψηφοφορία του κοινού! Αμέσως λοιπόν και εμείς τρέξαμε να ψηφίσουμε για να πάθουμε μια μεγάλη έκπληξη! Ενώ λοιπόν επιλέξαμε να δώσουμε την ψήφο μας σε μια παίκτρια διαπιστώσαμε πως δεν μας "έπιανε" την ψήφο η εφαρμογή!

Από περιέργεια λοιπόν επιχειρήσαμε να ψηφίσουμε την έτερη υποψήφια! Και προς μεγάλη μας έκπληξη, η ψήφος κατοχυρώθηκε αμέσως! Ενώ λοιπόν θέλαμε να ψηφίσουμε την μια κοπέλα, ψηφίσαμε την άλλη! Και το κορυφαίο είναι πως δεν μας άφηνε να πάρουμε πίσω την ψήφο! Με πόσους λοιπόν μπορεί να συνέβη αυτό χτες το βράδυ; Σίγουρα πάντως εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr δεν θα ήμασταν οι μοναδικοί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπούκος ο Γιώργος Παπαδάκης: Οι απαράδεκτες εκφράσεις πεζοδρομίου στην Μπάγια και το ξέσπασμα!

Θέλουμε να πιστεύουμε πάντως πως το συγκεκριμένο συμβάν έγινε τυχαία, λόγω της πρώτης ψηφοφορίας και πως από την επόμενη θα βελτιωθούν τα όποια τεχνικά θέματα!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share