Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Λέντζας: Το επικό τρολάρισμα του Μαυρίδη και... το μπέρδεμα με το Nomads!

Τι μπέρδεμα έγινε με το ριάλιτι επιβίωσης;

4 Οκτωβρίου 2018 15:37
Γιώργος Λέντζας: Το επικό τρολάρισμα του Μαυρίδη και... το μπέρδεμα με το Nomads!

Οι παίκτες για το ριάλιτι επιβίωσης έχουν ανακοινωθεί και είναι έτοιμοι να μπουν στους στίβους μάχης. Οι παρουσιαστές Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας.

Μπορεί και οι παρουσιαστές να έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο οι διαδικτυακοί φίλοι του Γιώργου Λέντζα στο Instagram του εύχονται καλή επιτυχία όχι για την συμμετοχή του ως παρουσιαστής αλλά σαν... παίκτης.

Ο Γιώργος Λέντζας με μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό "ξεμπέρδεψε" τους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας στη λεζάντα "Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τα μηνύματα, ειδικά εσάς που μου εύχεστε να κερδίσω στο @nomadsant1 και να γυρίσω με το έπαθλο, παρόλο που έχω πει τρία εκατομμύρια φορές οτι δεν έρχομαι στη Μαδαγασκαρη ως παίκτης, αλλα ως παρουσιαστης! Εσάς σας αγαπώ λίγο περισσότερο! Χαιρετίσματα από το σπίτι μας για τους επόμενους 3 μήνες!"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Λουκέτο σε πασίγνωστη βιομηχανία αλλαντικών!

Ο πρώην συνεργάτης και φίλος του Γιώργος Μαυρίδης τρόλαρε τον παρουσιαστή σχολιάζοντας "Γιώργο καλή αρχή, να προσέχεις την μεσούλα σου εκεί στα αγωνίσματα και να ντύνεσαι καλά να μην κρυώσεις στην παραλία".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για την μικρή Μαντλίν: "Μένει μαζί με..."

Πηγή: youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share