Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Βαλάντη: «Πώς το Nomads μου έσωσε την ζωή! Στις εξετάσεις διαγνώστηκα με..» (Video)

Άφωνη η Σκορδά με αυτά που άκουσε!

25 Σεπτεμβρίου 2018 14:08
Απίστευτη αποκάλυψη από τον Βαλάντη: «Πώς το Nomads μου έσωσε την ζωή! Στις εξετάσεις διαγνώστηκα με..» (Video)

Άνοιξε την καρδιά του στο Πρωινό και αποκάλυψε πως θα ήταν στο Nomads, ωστόσο προέκυψε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και εξήγησε το τι συνέβη!

Ο ίδιος εξήγησε στη Φαίη Σκορδά: «Τον Ιούνιο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα αν θέλω να είμαι στο Nomads και με χαρά είπα το «Ναι». Άρχισα την γυμναστική μου, πήγα διακοπές και μετά δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, που μου είπαν «Πέρασες και πρέπει να περάσεις από κάποιες εξετάσεις…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το έμαθα από..." - Συγκλονίζει η αδελφή ενός από των 11χρονων αγοριών στην Κύπρο! (video)

Πήγα να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις, που κράτησαν πέντε ώρες… πέρασα από όλους τους γιατρούς και όταν ήρθε η ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας, στομάχου, νεφρών κτλ, ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο είχε κολλήσει σε ένα σημείο… και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά… το έγραψε στις παρατηρήσεις… και φεύγοντας λέω στην γιατρό του ΑΝΤ1, που θα είναι και εκεί στο παιχνίδι, της είπα «σε παρακαλώ ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο, κάτι βρήκε, κοίταξέ το…» και μετά από μιάμιση ώρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «αν δεν μάθουμε τι είναι, δε θα πας στο παιχνίδι…». Φοβήθηκα μην μπω σε μπελάδες… τελικά διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό, έναν μικρό όγκο θα χειρουργηθώ την άλλη Πέμπτη…»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Αντώνης Ρέμος!

Η Φαίη έμεινε άναυδη με τα όσα έλεγε ο Βαλάντης ο οποίος λίγο πριν κλείσει η συνέντευξη τόνισε: «Ευχαριστώ και πάλι τον ΑΝΤ1 γιατί αν δεν υπήρχε αυτός ο εξονυχιστικός έλεγχος… δεν ότι φέρεται τόσο υπεύθυνα στα άτομα αυτά που πηγαίνουν στο παιχνίδι… Αν δεν υπήρχε αυτό το κανάλι δε θα μάθαινα αυτό το γεγονός και θα μεγάλωνε…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share