Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα: Παίκτης ορόσημο του Survivor μπαίνει στο Nomads! Πέρασε ήδη από κάστινγκ!

Δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά όνομα αντίστοιχης απήχησης!

22 Ιουλίου 2018 10:36
Βόμβα: Παίκτης ορόσημο του Survivor μπαίνει στο Nomads! Πέρασε ήδη από κάστινγκ!

Ζούμε στην εποχή των ριάλιτι επιβίωσης και αυτό δεν φέρει αμφιβολία! Μετά το Survivor 2, όπου το Athensmagazine.gr σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών, το Nomads επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο του, πιο δυναμικά από ποτέ!

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έχουν καταλάβει τα λάθη που έκαναν πέρσι και φέτος ετοιμάζουν ένα ριάλιτι, με αρκετές αλλαγές, που πρόκειται να ξεπεράσει το Survivor 2! Οι πρώτες κινήσεις άλλωστε αυτό δείχνουν!

Το Athensmagazine.gr εδώ και μέρες σας μεταφέρει όλα τα ονόματα που φτάνουν στο "αυτί" του! Ένα από αυτά μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ο οποίος μάλιστα έχει περάσει ήδη από κάστινγκ και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Μαδαγασκάρη, όπου θα γίνει ο δεύτερος γύρος του Nomads!

Ποιος είναι αυτός; Δεν είναι απλά ένας τυχαίος παίκτης αλλά ίσως και το πιο γνωστό όνομα, μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Θα πρέπει βέβαια να πάμε αρκετά χρόνια πίσω! Που αναφερόμαστε; Στο Survivor επί... Mega!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To δολοφονικό βλέμμα του μεγιστάνα Κόκκαλη στην κηδεία: Η παρουσία που τον έκανε έξαλλο και ετοιμάζει... εκδίκηση!

Φυσικά και αναφερόμαστε στον πιο γνωστό παίκτη από εκείνο το Survivor, τον Ηλία Βαλάση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση - βόμβα: Αφαίρεση διπλώματος για κάτι που κάνει το 99% των Ελλήνων οδηγών καθημερινά!

O γνωστός παίκτης του Survivor έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον ΑΝΤ1 και όλα δείχνουν πως θα είναι ανάμεσα στους Διασήμους που θα δώσουν το παρόν στο Nomads 2! Αν μη τι άλλο μια άκρως ενδιαφέρουσα συμμετοχή!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share