Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Κατσινόπουλος: Η αποκάλυψη για τον τραυματισμό του στο Nomads και η ανακοίνωση!

4 Μαρτίου 2018 19:31
Γιώργος Κατσινόπουλος: Η αποκάλυψη για τον τραυματισμό του στο Nomads και η ανακοίνωση!

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος κατά την διάρκεια της συμμετοχής του στο Nomads είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο ισχίο του, όμως πλέον τον ξεπέρασε και είναι στα καλύτερά του!

Συγκεκριμένα ο 39χρονος πρωταθλητής του Brazilian jiu jitsu έλαβε μέρος σε διεθνή τουρνουά στο Λονδίνο, όπου και κατέκτησε δυο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα χάλκινο.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους κι έτσι ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με τα μετάλλιά του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και σχέσεις: Η ρομαντική χειρονομία που θα κάνει τον σύντροφο σου να «λιώσει»!

"Η ψυχή ενός μαχητή δεν έχει όρια. Τα όρια μας τα θέτουμε μόνο εμείς οι ίδιοι κάθε στιγμή που κοιτάμε σε έναν καθρέφτη βαθιά μέσα στα μάτια μας.. Εμείς γνωρίζουμε πόσο θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας.. Κάνεις δεν μπορεί να μας τα οριοθετήσει και να μας ανακοινώσει μέχρι το που μπορούμε να φτάσουμε.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο στις Φιλιππίνες στο παιχνίδι του Nomads, έχοντας ένα ισχίο στο οποίο πάνω στοιχημάτιζαν πολλοί γιατροί πώς δεν θα μου επιτρέψει να ξαναγωνιστω, με την βοήθεια μιας Ιατρικής ομάδας που πίστεψε σε εμένα, τους κύριους Γιώργο Κελαλη, Ζακ Μελαγιες, Απόστολο Σουβατζογλου, και βέβαια 2 ανθρώπους κορυφαίους στο είδος τους, τον καπετάνιο της QNT στην Ελλαδα @Αιμίλιο Γιατζογλου και τον ορθομοριακο τρελό επιστήμονα Γεωργιάδη Χρηστο, κατάφερα να ξαναγωνιστώ κατακτώντας 2 μετάλλια(1 χρυσό-1χαλκινο) σε ένα πολύ δύσκολο Τουρνουά Bjj στο Λονδίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο και ο σοβαρός τραυματισμός!

Οι επόμενοι στόχοι τέθηκαν. .τον επόμενο μήνα το Πανευρωπαϊκό στην Ρώμη και τον Αύγουστο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Last Vegas", έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα!

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Πηγή: youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share