Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Nomads ημιτελικός: Αυτοί είναι οι παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό! Ποιος αποκλείστηκε μια ανάσα πριν το τέλος; (Βίντεο)

21 Δεκεμβρίου 2017 23:02
Nomads ημιτελικός: Αυτοί είναι οι παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό! Ποιος αποκλείστηκε μια ανάσα πριν το τέλος; (Βίντεο)

Στο αποψινό επεισόδιο παρακολουθούμε τον ημιτελικό του Nomads!

Ο Γρηγόρης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της τελευταίας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, που έστειλε τον έναν από τους τέσσερις νομάδες απευθείας στον ΤΕΛΙΚΟ.

Ο παίκτης λοιπόν που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα και το Youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου: "Έρχονται χιόνια στην..."

Οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν σε 5 διαφορετικά αγωνίσματα και οι τρεις μεταξύ τους ταυτόχρονα.

Σε κάθε ένα από τα αγωνίσματα μάζευαν πόντους. Εκείνος που τερμάτιζε πρώτος έπαιρνε 3 πόντους, εκείνος που τερμάτιζε δεύτερος έπαιρνε 2 πόντους, και εκείνος που τερμάτιζε τρίτος έπαιρνε 1 πόντο.

Αφού ολοκλήρωσαν όλα τα αγωνίσματα, οι πόντοι αθροίστηκαν. Οι δυο που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους και θα πάνε στον τελικό είναι η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Ενώ εκείνος που ήρθε τρίτος στη βαθμολογία και αποκλείστηκε από τον τελικό είναι ο Νίκος Αναδιώτης! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:youweekly

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share