Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νοmads: H ύπουλη συμπεριφορά της Αποστολίας Zώη στην Μιλλούση και η ασυλία! Ποιος αποχώρησε; (video)

18 Δεκεμβρίου 2017 07:52
Νοmads: H ύπουλη συμπεριφορά της Αποστολίας Zώη στην Μιλλούση και η ασυλία! Ποιος αποχώρησε; (video)

Στην τελική ευθεία έχει μπει το σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αφού πλέον διανύουμε την τελευταία εβδομάδα και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός.

Τα ευτράπελα όμως και οι τσακωμοί συνεχίζονται μέχρι τέλους και το Youweekly.gr όπως κάθε φορά σημείωσε τα highlights της χθεσινής βραδιάς.

Στο αποψινό επεισόδιο, παρακολουθούμε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Όλοι πρέπει να ανέβουν στις 6 πόρτες και να μείνουν για όση περισσότερη ώρα μπορούν. Διαβάστε παρακάτω…
Στο τέλος έμειναν η Βασιλική Μιλλούση και η Αποστολία Ζώη και «πάλευαν» μεταξύ τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου;

Τα αγόρια της παρέας που είχαν ήδη αποχωρήσει από τις πόρτες συνεννοούνταν με την Μιλλούση για να μην κατέβει και να βγάλει εκτός την Αποστολία από την ατομική ασυλία!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσινόπουλος την παρότρυνε να μην πέσει και να ξεχάσει τον πόνο που αισθανόταν στα πόδια της! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας.
Στο σημερινό παιχνίδι για την ατομική ασυλία έπαιξαν και οι 6 παίκτες ταυτόχρονα.

Έπρεπε όλοι να ανέβουν στις 6 πόρτες και να μείνουν εκεί για όση περισσότερη ώρα μπορούσαν! Διαβάστε παρακάτω…

Αυτή που τελικά κατάφερε να μείνει την περισσότερη ώρα και να κερδίσει την ατομική ασυλία είναι η Αποστολία Ζώη! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το Nomads έχει μπει στην τελική ευθεία και σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα πολύ σημαντικό αγώνισμα.
Μετά από την απόφαση των παικτών το έπαθλο θα σπάσει, με αποτέλεσμα στο σημερινό επεισόδιο να ανακοινωθεί ποιος παίκτης κερδίζει τις 7500€.

Η δοκιμασία αυτή είχε να κάνει με το, γνωστό σε όλους όσους παρακολουθούν το ριάλιτι, παιχνίδι ερωτήσεων! Διαβάστε παρακάτω…

Αυτή την φορά η Βασιλική Μιλλούση κατάφερε να διαλέξει το σωστό σκεύος και να κερδίσει τα χρήματα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που καθόρισαν τους δύο μονομάχους που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.
Αυτόν που προστάτεψε το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Νίκος Αναδιώτης!

Με αποτέλεσμα αυτοί που τελικά θα μονομαχήσουν να είναι ο Κωνσταντίνος Οροκλός και η Βασιλική Μιλλούση! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που καθόρισαν τους δύο μονομάχους, οι οποίοι ήταν η Βασιλική Μιλλούση και ο Κωνσταντίνος Οροκλός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;


Μέτα από ένα παιχνίδι που μας έκοψε την ανάσα, ξεκαθάρισε το τοπίο και οριστικοποιήθηκε ποιος παίκτης θα αποχωρούσε…

Ο παίκτης που τελικά κατάφερε να κερδίσει αυτή την μονομαχία και να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι είναι ο Κωνσταντίνος Οροκλός! Έτσι, η Βασιλική Μιλλούση είναι αυτή που αποχωρεί λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share