Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νοmads: Τι είδαμε χτες; Η επική φάρσα του Μαυρίδη σε Κατσινόπουλο – Αναδιώτη και τα δάκρυα της Φραντζή! Ποιος κέρδισε τα 10.000 ευρώ; (video)

Όλα όσα είδαμε χτες!

13 Δεκεμβρίου 2017 08:17
Νοmads: Τι είδαμε χτες; Η επική φάρσα του Μαυρίδη σε Κατσινόπουλο – Αναδιώτη και τα δάκρυα της Φραντζή! Ποιος κέρδισε τα 10.000 ευρώ; (video)

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το Nomads βρίσκεται πια στην τελική ευθεία και το Youweekly.gr σημείωσε τα highlights της βραδιάς και σας τα παρουσιάζει παρακάτω:

Σε χριστουγεννιάτικο mood πορσπαθεί να βάλει τους παίκτες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρόλο που στο Παλαουάν έχει τρομερή ζέστη!

Λίγο πριν το αγώνισμα, οι παίκτες μίλησαν με τον παρουσιαστή για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τους δόθηκε στην παραλία και το στόλισαν!

Έπειτα ο Γρηγόρης τους θύμησε την εποχή που ήταν παιδιά και τους ρώτησε αν έλεγαν τα κάλαντα!

Ενώ οι περισσότεροι θυμήθηκαν αυτές τις στιγμές, ο Κωνσταντίνος Οροκλός διαφώνησε με τους συμπαίκτες του, αφού μικρός δεν έλεγα τα κάλαντα.

Τότε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε τόσο από τον ίδιο όσο και από τον Γιώργο Κατσινόπουλο αλλά και τους υπόλοιπους να πουν on camera τα κάλαντα των Χριστουγέννων αύριο. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Δείτε αν θα σας καταβληθούν μέχρι την Παρασκευή 900 ευρώ στους λογαριασμούς σας!

Το σημερινό αγώνισμα αποτελούνταν από 5 διαφορετικά παιχνίδια!

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα επάθλου και τη στιγμή επικοινωνίας.

Ο νικητής θα κερδίσει 10.000€ από τα 50.000€ που έχουν αποσπαστεί από το έπαθλο των 150.000€. Διαβάστε παρακάτω…

Επίσης, ο νικητής θα κάνει scuba diving μαζί με δύο ακόμα παίκτες της επιλογής του. Η στιγμή επικοινωνίας θα είναι πλέον για όλους τους Νομάδες.

Αυτός που τελικά κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο αλλά και τις 10.000€ είναι ο Γιώργος Μαυρίδης! Μαζί του επέλεξε να πάρει φυσικά τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα επάθλου.

Ο νικητής, Γιώργος Μαυρίδης, κέρδισε 10.000€ από τα 50.000€ που έχουν αποσπαστεί από το έπαθλο των 150.000€.

Επίσης, ο νικητής θα κάνει scuba diving μαζί με δύο ακόμα παίκτες της επιλογής του. Διαβάστε παρακάτω…

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος λοιπόν είχαν την ευκαιρία σήμερα να απολαύσουν μια καταπληκτική εκδρομή σε ένα από τα ομορφότερα μέρα του Παλαουάν!

Τα γαλαζοπράσινα νερά κυριολεκτικά ταξίδεψαν όλη την Ελλάδα και μας έκαναν να ζηλέψουμε τόσο πολύ! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος είχαν την ευκαιρία σήμερα να απολαύσουν μια καταπληκτική εκδρομή σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του Παλαουάν, έκαναν scuba diving κι απόλαυσαν το φαγητό που τους πρόσφεραν εκεί!

Αφού ο Νίκος και ο Κατσινόπουλος είχαν πάει για μια τελευταία κατάδυση, ο Μαυρίδης έμεινε πίσω και «ετοίμασε» το φαγητό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Μόλις έφτασαν οι άλλοι δύο τους σέρβιρε και τους είπε ότι στις Φιλιππίνες τρώνε πάνω σε ξύλα και έτσι τους έβαλε το φαγητό πάνω στο κουτί που…μέσα είχε κανονικά φαγητό! Διαβάστε παρακάτω…

Αφού τους σέρβιρε, άνοιξε το δικό του κουτί κι όταν οι άλλοι δύο το ανακάλυψαν «πέθαναν» στο γέλιο! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε την στιγμή επικοινωνίας των παικτών!

Όταν η Δήμητρα Φραντζή αντίκρισε τις αδερφές της στην οθόνη του υπολογιστή, αρχίκα ξεκίνησε να ουρλιάζει, ενώ μετά και κατά την διάρκεια της συζήτησης ξέσπασε σε δάκρυα καθώς ένιωσε νοσταλγία και όπως είναι λογικό της λείπει πολύ η οικογένειά της! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share