Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Nomads: Τα «καρφιά» του Παρασκευά στον Κατσινόπουλο! Πως ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ τους; (video)

11 Δεκεμβρίου 2017 18:01
Nomads: Τα «καρφιά» του Παρασκευά στον Κατσινόπουλο! Πως ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ τους; (video)

Ο Λευτέρης Παρασκευάς αποχώρησε από το Nomads και σήμερα το πρωί βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και όλα, όσα έζησε στις Φιλιππίνες αυτό το χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια στους 16! Ποιο το μεγάλο ντέρμπι

«Η καταπίεση ήταν γενική. Έμεινα 6-7 εβδομάδες στην παραλία, έχει καταπίεση από μόνη της. Αυτό όλο μπορεί να διογκωθεί και να γίνει τεράστιο, αν λίγο σε πειράξει και κάποιος άλλος. Η Αποστολία είναι πολύ καλή παίκτρια. Ο Κατσινόπουλος λόγω όγκου χάνει κάποια παιχνίδια. Δεν είναι της ισορροπίας. Είναι καλό παιδί. Έχει κάποιες «ηγετικές φάσεις» και λόγω του αθλήματος που κάνει και λόγω της πολεμτικής τέχνης. Μια χαρά. Συμπορευτήκαμε ήρεμα κι ωραία, απλά συνέβη το συμβάν με το ρύζι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη εκτός παιχνιδιού και ιδού η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ξεκίνησε στην παραλία. Ήταν η πρώτη ώρα της ένωσης. Όπως πάντα, ανέλαβα το φαγητό, τους είπα ότι δεν έχω πρόβλημα και ότι θέλω βοήθεια. Μου είπαν εννοείται, έγινε μια συζήτηση σε σχέση με τις προμήθειες, έγινε το πρώτο γεύμα που μοιραστήκαμε ισόποσα, και για το δεύτερο, τους είχα παρακαλέσει να μην το αγγίξει κανένας, και απλά ο Γιώργος ξεκίνησε κάποια στιγμή που έτρωγε. Του λέω τι έγινε, μου είπε ότι δεν τρέχει κάτι. Και μετά, μέσα από την πίεση, πήγα και το είπα την επόμενη ημέρα! Ο Κατσινόπουλος, και πριν, δεν ήταν καλοκουρεμένος. Το παλεύουν εκεί, με μια μηχανή που έχουνε! Ευτυχώς που δεν έχουν και πλυντήριο, η μάνα θα ήμουν!» είπε ο παίκτης, αφήνοντας τις αιχμές του για τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share