Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νοmads: Τι είδαμε χτες; Η ανακοίνωση του Γρηγόρη που «τρομοκρατεί» τους παίκτες και η «αποχώρηση» του Γιώργου Μαυρίδη! Ποιος έφυγε; (video)

8 Δεκεμβρίου 2017 08:13
Νοmads: Τι είδαμε χτες; Η ανακοίνωση του Γρηγόρη που «τρομοκρατεί» τους παίκτες και η «αποχώρηση» του Γιώργου Μαυρίδη! Ποιος έφυγε; (video)

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ANT1 και το Nomads βρίσκεται πια στην τελική του ευθεία…

Το Youweekly.gr σημείωσε τα highlights της χθεσινής βραδιάς σας και σας τα παρουσιάζει παρακάτω:

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Nomads, η Δήμητρα Φραντζή εξομολογήθηκε το όνειρό της στην Βασιλική Μιλλούση!

Η Δήμητρα είδε στον ύπνο της ότι αγωνίζονταν όλοι παίκτες του Nomads σε έναν δρόμο στην Χαλκίδα και έπρεπε να ισορροπήσουν πάνω σε ένα ξύλο, αλλά δεν έπρεπε να πέσουν καθώς δίπλα τους περνούσαν αυτοκίνητα!

Η Βασιλική μόλις το άκουσε αυτό σοκαρίστηκε και της είπε χαρακτηριστικό: «Δολοφονικό Nomads δηλαδή με τα αυτοκίνητα δίπλα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Η Μιλλούση μετά μιλώντας στην κάμερα είπε ότι το όνειρο της Δήμητρας δεν ξέρει αν είναι καλός ή κακός οιωνός, αλλάσίγουρα είναι προφητικό! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο του Nomads είναι καταιγιστικές.

Η από καρδιάς εξομολόγηση του Γιώργου Μαυρίδη συγκίνησε τους πάντες και να έφερε δάκρυα στα μάτια όλων, αλλά και της Αποστολίας Ζώης!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος είπε: «Δύσκολα πολύ πέρασα αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο! Ήμουν δυο μέρες με 39 πυρετό και πραγματικά πέρασα πολύ δύσκολα! Ήμουν με ορούς, αντιπυρετικά και ο πυρετός δεν έπεφτε! Περίμενα να ακούσω τι έχω και μέχρι να μάθω σκεφτόμουν ότι το Nomads τελείωσε για μένα! Τελικά το πρωί με το που ξύπνησα ο πυρετός έπεσε τελείως!

Μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι δεν ήξερα αν ήθελα να κερδίσω το έπαθλο, δεν ήθελα όμως να χάσω τον Γιώργο! Προσπάθησα να φτιάξω κάτι όμως μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα από μέσα μου έναν άνθρωπο, έγινα αυτό που σιχαινόμουν, ένας εαυτός που είχα θάψει πολύ καλά, δεν αξίζει σε κανέναν μας!

Να μείνουν οι παρέες, να είμαστε αληθινοί, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να ζούμε αρμονικά! Και το παγκάκι είναι ανοιχτό για όλους!», δήλωσε μεταξύ άλλων!

Στην συνέχεια, η Αποστολία πήρε τον λόγοκαι ξεκαθάρισε ότι μίλησε με τον Μαυρίδη και συζήτησαν μεταξύ τους όσα τους προβλημάτιζαν: «Χαίρομαι πολύ που ξαναβλέπω το Γιώργο που γνώρισα τις πρώτες εβδομάδες. Συνειδητοποίησε κι αυτός αυτό που πέρασα εγώ τις προηγούμενες ημέρες και μας έχουν βγει παρέα τα ψυχοσωματικά και είναι δύσκολα.

Γνώρισα έναν άνθρωπο καλόψυχο, που έχει ανάγκη την επικοινωνία και τους ανθρώπους… Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να του μιλήσω και ήμουν αποφασισμένη να φύγω και μετρούσα ώρες. Με έπιασε πριν μπούμε εδώ και συνεννοηθήκαμε γιατί δεν είναι όμορφο αυτό που συμβαίνει και αυτό που συμβαίνει στην υγεία μας… Για εμένα ήταν ίσως η πιο συγκινητική στιγμή εδώ μέσα γιατί δεν περίμενα να του συμβεί στις δύο ημέρες. Ήταν εκείνος που μου έδωσε ώθηση να βγάλω αυτή τη σκέψη από το μυαλό μου και να έρθω και πάλι πιο κοντά και με τους τρεις», είπε χαρακτηριστικά. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που καθόρισαν τους δύο μονομάχους που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου;

Αυτούς που προστάτεψε το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Κωνσταντίνος Οροκλός και η Βασιλική Μιλλούση!

Με αποτέλεσμα αυτοί που τελικά θα μονομαχήσουν είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας ο Γιώργος Μαυρίδης ζήτησε να αποχωρήσει!

Ο ίδιος είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να πάει να καθίσει στην σκιά για να μην ταλαιπωρείται καθώς ήταν άρρωστος και να παρακολουθήσει από εκεί τις εξελίξεις!

Ο παρουσιαστής φυσικά δεν του αρνήθηκε και τον άφησε να φύγει και ναπάει σε σκιερό μέρος! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που καθόρισαν τους δύο μονομάχους που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αυτούς που προστάτεψε το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Κωνσταντίνος Οροκλός και η Βασιλική Μιλλούση!

Με αποτέλεσμα αυτοί που τελικά θα μονομαχήσουν είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Διαβάστε παρακάτω…

Ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει αυτή την μονομαχία και να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Έτσι ο Λευτέρης Παρασκευάς είναι αυτός που επιστρέφει Ελλάδα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την μονομαχία του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον Λευτέρη Παρασκευά για την παραμονή τους στο παιχνίδι!

Ο Λευτέρης τελικά ήταν αυτός που δεν κατάφερε να παραμείνει και αποχαιρέτισε όλους τους συμπαίκτες του πριν φύγει για Ελλάδα!

Όταν ήρθε η στιγμή να χαιρετίσει τον Γιώργο Μαυρίδη, μάθαμε πως οι δυο τους γνωρίζονταν πριν από το παιχνίδι, προφανώς μέσα από τα φιλανθρωπικά προγράμματα που συμμετέχουν και οι δύο, καθώς ο Γιώργος έδωσε φιλιά και χαιρετίσματα στον γιο του! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η τηλεοπτική υπερπαραγωγή, Nomads, βρίσκεται στην τελική ευθεία για το Μεγάλο Τελικό, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με δύο εβδομάδες γεμάτες δράση, περιπέτεια, ανατροπές και τους παίκτες να τα δίνουν όλα για όλα!

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στο Palawan έρχονται τα πάνω κάτω για τους Νομάδες…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίθριος ο καιρός σήμερα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στους παίκτες όλς τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν από εδώ και πέρα στο παιχνίδι καθώς και τον ρόλο του κοινού σε όλο αυτό!

Συγκεκριμένα είπε: «Την Κυριακή κλείνει η βίλα και εκείνη την ημέρα θα γίνει το ατομικό αγώνισμα ασυλίας! Ο νικητής θα κερδίσει την ασυλία ενώ οι δύο τελευταίοι σε αυτό το αγώνισμα θα είναι υποψήφιοι μονομάχοι! Αμέσως μετά θα ψηφίσετε τον τρίτο μονομάχο!

Την Δευτέρα θα έχουμε αρένα και έτσι θα μάθουμε ποιοι δύο από τους τρεις θα είναι οι μονομάχοι!

Αυτή την στιγμή όμως πρέπει να πω ότι μπαίνουμε σε μια καινούρια διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού! Από τώρα και μέχρι τις δύο τα ξημερώματα οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη!

Την Δευτέρα που θα υπάρχουν οι 3 μονομάχοι, αυτός που σήμερα είχε τις περισσότερες θετικές ψήφους σώζεται και οι δύο θα πάνε σε μονομαχία! Την Δευτέρα λοιπόν θα έχουμε αποχώρηση», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share