Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Nomads: Άνευ προηγουμένου κράξιμο στον Γιώργο Μαυρίδη στο Πρωινό! Οι κατηγορίες για υποκρισία και τα «καρφιά» στη Ζώη! (video)

7 Δεκεμβρίου 2017 11:33
Nomads: Άνευ προηγουμένου κράξιμο στον Γιώργο Μαυρίδη στο Πρωινό! Οι κατηγορίες για υποκρισία και τα «καρφιά» στη Ζώη!  (video)

Στο Πρωινό σχολίασαν, όπως και κάθε μέρα, τις επικείμενες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Nomads. Τα καρφιά στη μεταστροφή συμπεριφοράς του Γιώργου Μαυρίδη ήταν έντονα!

«Από σήμερα στο Nomads βλέπουμε άλλο Γιώργο Μαυρίδη. Γύρισε από το νοσοκομείο στο παιχνίδι και γίνεται άλλος άνθρωπος. Εδώ λέει στην Αποστολία ότι έβγαλα έναν πολύ κακό εαυτό και αποφάσισα ότι πρέπει να ξαναγυρίσω σε αυτό που ήμουνα!» είπε ο Κώστας Τσουρός, και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές κατακεραύνωσαν τον παίκτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση "βόμβα" στον Παναθηναϊκό: Δυστυχώς η χειρότερη εκτίμηση επαληθεύεται!

«Κάτι έχει το νερό στο Παλαουάν! Έχει κάτι η αντιβίωση, αντικαταθλιπτική! Πονηρός είναι αυτός! Το λέω ξεκάθαρα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος! Μπορεί να του έκαναν ψυχανάλυση και να γύρισε αλλαγμένος! Παιδιά, θα τρελαθούμε τώρα; Η Αποστολία που δάκρυσε δίπλα του; Όσκαρ! Όχι, και να δακρύσει… Όλη μια αγκαλιά, μια παρέα, σαν τη Σάρα Εσκενάζυ! Βγήκε ο πιο γλυκός άνθρωπος που υπάρχει!» ήταν ορισμένα από τα λόγια που ειπώθηκαν στον αέρα.

Δείτε ακόμη: Η αμύθητη περιουσία της Μενεγάκη! Η πολυκατοικία στην Κάρυστο, η βίλα στην Χαλκιδική και τα πολλά εκατομμύρια στους λογαριασμούς της! Πόσα είναι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα αδιανόητη τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο: 9χρονος πήδηξε από γέφυρα μπροστά στον πατέρα του!

Εγώ δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω! Όλα υπερμεγεθύνονται εκεί μέσα! Αλλά αυτό είναι λίγο… Μπορεί στο ξενοδοχείο, επειδή είχε και πυρετό, λίγο να κοιμήθηκε καλύτερα… Είναι λίγο… Αυτό δεν το διατυπώνεις! Όταν σε ενοχλεί, δείχνεις με τη συμπεριφορά σου ότι έχεις αλλάξει, είσαι πιο αποστασιοποιημένος και προβληματισμένος! Έχει φτάσει στα όριά του ίσως! Τι φταίει η Αποστολία; Εγώ δεν καταλαβαίνω!» είπε από πλευράς της η Φαίη Σκορδά. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share