Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; Το ξέσπασμα Αρναούτογλου, η άγνωστη σχέση Μαυρίδη – Κατσινόπουλου πριν το παιχνίδι και τα νεύρα του Αλεξάνδρου! (videos)

7 Δεκεμβρίου 2017 08:28
Nomads: Τι είδαμε χτες; Το ξέσπασμα Αρναούτογλου, η άγνωστη σχέση Μαυρίδη – Κατσινόπουλου πριν το παιχνίδι και τα νεύρα του Αλεξάνδρου! (videos)

Πολλά και… διάφορα μας απασχόλησαν χτες στο Nomads!

Ένα ακόμα ξέσπασμα του Αλεξάνδρου, ένα έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε ο Λευτέρης Παρασκευάς αλλά και μια έκρηξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου που δεν είχε προηγούμενο!

Αρχικά να ξεκινήσουμε λέγοντας πως με το που έφτασαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Μαυρίδης εμφανίστηκε με φούτερ, ενώ ο ήλιος στο Παλαουάν έκαιγε!

Ο ίδιος νωρίτερα εξομολογήθηκε πως έχει πυρετό και είναι άρρωστος και όταν τον είδε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε τι του συνέβη!

Ο Γιώργος λοιπόν αποχώρησε από την παραλία που βρίσκονταν καθώς η γιατρός του απαγόρευσε να παίξει στο αγώνισμα καθώς έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για να δει τι του συμβαίνει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aνακοίνωση - κόλαφος του ΑΝΤ1 εναντίον καλεσμένων με «φασίζουσα ρητορική»! (video)

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αργότερα, με το που έφτασαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους ρώτησε για τους αγαπημένους τους τραγουδιστές και ποιον θα ήθελαν να πάνε να ακούσουν όταν επιστρέψουν Ελλάδα!

Όταν έφτασε η σειρά του Γιώργου Κατσινόπουλου είπε πως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Σάκη Ρουβά και μολίς γυρίσει θέλει να πάει να τον ακούσει!

Οι συμπαίκτες του γέλασαν μόλις το άκουσαν αυτό και μάλιστα αποκάλυψαν πως χορεύει πολύ καλά τα τραγούδια του!

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος να σας θυμίσουμε πως προπονεί τον δημοφιλή τραγουδιστή και συνεργάζονται εδώ και μία πενταετία, ώστε να τον διατηρεί πάντα σε φόρμα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για αυτόν!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Εντύπωση προκάλεσε και το ότι λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα του Nomads και μόλις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τελείωσε την περιγραφή του ο Γιώργος Κατσινόπουλος έκανε μια ανακοίνωση!

Ο παίκτης ζήτησε να εξαιρεθεί από τον σημερινό στίβο μάχης καθώς ο τραυματισμός που έχει από τις προηγούμενες μέρες δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί!

Ο ίδιος με την συναίνεση πάντα της γιατρού πρέπει να ξεκουραστεί για να μην επιδεινωθεί άλλο το πρόβλημά του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον χώρο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Αυτή είναι η Ελληνίδα δημοσιογράφος που καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης! Όλα τα στοιχεία της στην δημοσιότητα…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφού συνήλθαμε και από αυτό, είδαμε και το ξέσπασμα του Αλεξάνδρου για 100στή φορά…

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τους παίκτες να απαντούν στις ερωτήσεις των τηλεθεατών!

Όταν έφτασε η ώρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ερώτηση που δέχτηκε, τον έφερε σε αμηχανία!

Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση «γιατί ζηλεύει τον Γιώργο Μαυρίδη»!

Ο ίδιος αφού ένιωσε λίγο αμήχανα και κόμπιασε δήλωσε: «Δεν έχω να ζηλέψω κάτι από τον Γιώργο, είναι αξιοθαύμαστο παιδί και πολύ καλό ταλέντο στο tattoo artist. Αν έχω δείξει κάτι τέτοιο έξω, νομίζω έχει περαστεί λάθος εντύπωση. Ούτε έχω έρθει μαζί του σε κάποια αψιμαχία, δεν έχουμε μιλήσει και πολύ, δεν μου έχει δώσει την ευκαιρία, οπότε δεν έχω κάτι να ζηλέψω. Σίγουρα ζηλεύω τον τρόπο που αγωνίζεται και το πόσο καλός παίκτης είναι!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Για το τέλος μας άφησαν την αποκάλυψη Κατσινόπουλου για τη σχέση που τον δένει με τον Μαυρίδη!

«Η αλήθεια είναι ότι με το Γιώργο γνωριζόμαστε πολύ πριν το παιχνίδι. Ο κολλητός μου και επί 30 χρόνια φίλος μου είναι συγχρόνως πάρα πολλά χρόνια κολλητός του Μαυρίδη. Οπότε υπάρχει μία στατιστική επιστολή από το δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσινόπουλος και συνέχισε αναφέροντας πόσο βοήθησε το Nomads για να δεθεί η σχέση τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share