Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Nomads - διαρροή: Αυτοί είναι οι δύο σημερινοί μονομάχοι και αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

23 Νοεμβρίου 2017 17:26
Nomads - διαρροή: Αυτοί είναι οι δύο σημερινοί μονομάχοι και αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

Μέρα αποχώρησης η σημερινή στο Nomads και θα είναι και η τελευταία πριν την ένωση των δύο ομάδων!

Ξεκίνησαν τρεις, έγιναν δύο και από την Κυριακή γίνονται μία! Το Nomads μπαίνει στην τελική του ευθεία με έναν παίκτη να μας αποχαιρετάει στο αποψινό επεισόδιο!

Ποιος θα είναι αυτός; Ας τα πάρουμε από την αρχή! Πρώτος υποψήφιος και μοναμάχος για σήμερα είναι ο Μάνος Πίντζης! Ο ηθοποιός ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και απόψε θα δώσει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στο παιχνίδι! Ποιος θα είναι όμως ο αντίπαλός του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς υγραίνεται και αλλάζει χρώμα όταν ερεθίζεται το αιδοίο (photos+18)

Την ατομική ασυλία κατάφερε να κερδίσει την Βασιλική Μιλλιούση, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι αυτόματα στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού! Μιχάλης Ζαμπίδης, Δήμητρα Φραντζή, Γιώργος Κατσινόπουλος και Λευτέρης Παρασκευάς! Ποιος θα αντιμετωπίσει τον Μάνο Πίντζη;

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως αντίπαλος του έλληνα ηθοποιού θα είναι ο καλός του φίλος Λευτέρης Παρασκευάς! Οι δύο παίκτες έχουν δείξει να έχουν "δέσει" από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στην ομάδα των Ωκεανών, όμως ένας θα συνεχίσει στο παιχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και νικητής talent show της ελληνικής τηλεόρασης!

Ποιος είναι αυτός; Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα από το παιχνίδι αποχωρεί ο Μάνος Πίντζης για δεύτερη και οριστική φορά! Την πρώτη τον έσωσε η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη, όμως πλέον η αποχώρησή του είναι οριστική! Αν θα επιβεβαιωθούμε; Υπομονή λίγες ώρες!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share