Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; Η άγρια επίθεση από Ζώη – Αλεξάνδρου στον Μαυρίδη, ο άσχημος καυγάς Αναδιώτη – Γιώργου και ο σοβαρός τραυματισμός παίκτη! Ποιος κέρδισε; (videos)

23 Νοεμβρίου 2017 08:15
Nomads: Τι είδαμε χτες;  Η άγρια επίθεση από Ζώη – Αλεξάνδρου στον Μαυρίδη, ο άσχημος καυγάς Αναδιώτη – Γιώργου και ο σοβαρός τραυματισμός παίκτη! Ποιος κέρδισε; (videos)

Ένα συγκλονιστικό αγώνισμα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το Youweekly.gr όπως κάθε φορά σημείωσε τα highlights της χθεσινής βραδιάς καθώς τα ευτράπελα, οι τραυματισμοί και τα απρόοπτα υπήρχαν. Πάμε να τα δούμε παρακάτω αναλυτικά.

Οι Νομάδες της Φωτιάς έρχονται για άλλη μια φορά σε διαφωνία, μιας και τρία από τα μέλη της ομάδας, αρνήθηκαν να φτιάξουν μία πινακίδα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσά τους.

Το παράπονό του εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ενώ αμέσως ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Γιώργος Μαυρίδης έσπευσαν να δικαιολογηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάνδρα: 100 μετανάστες θα βοηθήσουν τους κατοίκους να καθαρίσουν τις λάσπες!

«Δεν είναι τέσσερις άνθρωποι να βγάζουν τέσσερις δουλειές και κάποιοι άλλοι να ξεκουράζονται. Όλοι πονάμε, όλοι έχουμε φτάσει στην όγδοη εβδομάδα και έχουμε κουσούρια, αλλά και εγώ ενέσεις βαράω», είπε ενοχλημένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δείτε όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πολλά νεύρα υπάρχουν στην ομάδα της Φωτιάς και αυτό είναι εμφανέσταστο ακόμη και στα αγωνίσματα!

Μετά το τέλος του αγώνα που έπαιζε ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης του έδινε οδηγίες, αφού έχασαν, οι δυο τους τσακώθηκαν μπροστά σε όλους και οι τόνοι ανέβηκαν!

Ο Μαυρίδης φορούσε μάσκα και δεν έβλεπε και το μόνο που έκανε ήταν να ακούει τις οδηγίες του αρχηγού. Ο Νίκος λοιπόν κάποια στιγμή του φώναξε ότι δεν ακούει αυτά που του λέει επειδή μιλάει. Διαβάστε παρακάτω…

«Χάσαμε Γιώργο» του φώναξε στο τέλος και εκείνος έβγαλε την μάσκα του και του είπε: «Δεν σε ακούω επειδή μιλάω; Σοβαρά τώρα;»

Ο Μαυρίδης έκανε μια βόλτα προς την θάλασσα για να ηρεμήσει ενώ ο Αναδιώτης μιλούσε με τον Αλεξάνδρου για το τι έγινε ακριβώς και το πώς χάσανε. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 12 σημεία στην Αθήνα που θα φας το καλύτερο σουβλάκι της ζωής σου!

Στο σημερινό επεισοδιο του Nomads οι παίκτες αγωνίζονται για το τελευταίο αγώνισμα των αρχηγών!

Την ώρα που αγωνιζόταν η Δήμητρα Φραντζή με τις οδηγίες του Γιώργου Κατσινόπουλου, χτύπησε στο ξύλο επειδή δεν έβλεπε και έσπασε την μύτη της!

Η παίκτρια από την μπλε ομάδα ξάπλωσε στο έδαφος καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει! Διαβάστε παρακάτω…

Στο σημερινό επεισοδιο του Nomads οι παίκτες αγωνίζονται για το τελευταίο αγώνισμα των αρχηγών!

Η ομάδα που τελικά κατάφερε απόψε να κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας δεν είναι άλλη από την ομάδα της Φωτιάς, όπως σας είχε αποκαλύψει πολύ πιο πριν το Youweekly.gr (Δείτε εδώ). Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share