Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; O παίκτης που έβγαλαν στον τάκο οι Ωκεανοί και το κράξιμο του Πίντζη! Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία; (video)

22 Νοεμβρίου 2017 07:57
Nomads: Τι είδαμε χτες; O παίκτης που έβγαλαν στον τάκο οι Ωκεανοί και το κράξιμο του Πίντζη! Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία; (video)

Στο επεισόδιο της Τρίτης παρακολουθήσαμε τους παίκτες από την ομάδα των Ωκεανών να μάχονται μεταξύ τους για να κερδίσουν την ατομική ασυλία και να εξασφαλίσουν για ακόμη μια εβδομάδα την παραμονή τους στις Φιλιππίνες.

Το Youweekly.gr σημείωσε τα highlights της χθεσινής βραδιάς και σας τα παρουσιάζει παρακάτω μαζί με όλα τα ευτράπελα που φυσικά δεν έλειψαν από το επεισόδιο.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, οι Ωκεανοί έχασαν στο αγώνισμα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ασυλία και να πρέπει να ψηφίσουν ένα άτομο προς αποχώρηση.

Σήμερα λοιπόν κάθισαν όλοι μαζί και ψήφισαν τον παίκτη που θέλουν να είναι ο πρώτος μονομάχος για την Πέμπτη!

Αυτός που τελικά επιλέχθηκε από τους συμπαίκτες του με τις περισσότερες ψήφους είναι o Μάνος Πίντζης! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου;

Σε συζήτηση των παικτών με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις επόμενες μέρες που το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, ο Μάνος Πίντζης πέταξε τα καρφιά του και μίλησε για λυκοφιλίες!

Nomads: Το Twitter τρολάρει Κατσινόπουλο-Ζαμπίδη για την… «ανισορροπία» τους στην τραμπάλα!

Συγκεκριμένα είπε: «Στο φινάλε οι φίλοι θα «φαγωθούν»»! Μια ατάκα που αναστάτωσε την ομάδα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τον Μάνο Πίντζη να «κράζει» ουσιαστικά την ομάδα του!

Ο Μάνος σε δηλώσεις του μιλώντας στην κάμερα αλλά και στον Λευτέρη Παρασκευά πέταξε τα βέλη του λέγοντας πως οι αθλητές έχουν πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο τους και δεν μπορούν να δεχτούν την ήττα τους και μάλιστα όταν αυτή προέρχεται από ανθρώπους της showbiz!

Στην συνέχεια είπε πως αν αυτή η συμπεριφορά συνεχιστεί και όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό θα έχουμε πολλά γέλια! Δείτε όσα είπε ακόμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε την Αποστολία Ζώη να προσπαθεί να «σπάσει» το παρεάκι Μαυρίδη-Αναδιώτη-Χατζηιωάννου, προτείνοντας στον Λευτέρη αν θέλει να πάει στην άλλη ομάδα για να ενταχθεί στους κόκκινους ο Μιχάλης Ζαμπίδης!

Μιλώντας σήμερα ο Λευτέρης στην κάμερα είπε πως δεν τον ενόχλησε αυτό που έκανε η Αποστολία, αλλά ούτε και τον παραξένεψε καθώς όπως είπε είναι ένα ριάλιτι και οι μάσκες θα πέσουν σιγά σιγά αλλά και ότι κάποιες μάσκες μάλιστα έχουν ήδη πέσει χωρίς να το έχουν καταλάβει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

θέλησε να κάνει την δική του επίθεση και να μιλήσει ξεκάθαρα! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ομάδα των Ωκεανών στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads έχασε την ασυλία και σήμερα όλοι οι παίκτες εκτός του Μάνου Πίντζη, που είναι ήδη μονομάχος, αγωνίζονταν για την ατομική ασυλία!

Οι παίκτες που έφτασαν στην τελική δοκιμασία ήταν η Δήμητρα Φραντζή και η Βασιλική Μιλλούσ, αλλά αυτή που τελικά κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και να μην τεθεί στην ψηφοφορία του κοινού είναι η Βασιλική! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share