Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads: Η επιστροφή του Ζαμπίδη έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα της Φωτιάς! Σε ποια ομάδα εντάχθηκε τελικά ο Μιχάλης; (Βίντεο)

20 Νοεμβρίου 2017 22:55
Nomads: Η επιστροφή του Ζαμπίδη έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα της Φωτιάς! Σε ποια ομάδα εντάχθηκε τελικά ο Μιχάλης; (Βίντεο)

Πολλές ανατροπές σήμερα στο Nomads με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να επιστρέφει στο παιχνίδι, αφού η Μαντώ Γαστεράτου είναι εκτός ριάλιτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα "λευκά" ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία! Το "έστρωσε" σε Καστοριά και Γρεβενά! Μαγευτικές εικόνες (photos)
Ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε δύσκολα στους παίκτες καθώς του ανακοίνωσε, πως αν ο Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέψει στο παιχνίδι θα πάει στην ομάδα της Φωτιάς κι αν τον δεχτούν οι κόκκινοι, τότε θα πρέπει επιτόπου να πάει ένας άντρας από την ομάδα της Φωτιάς, στην ομάδα των Ωκεανών!

Αυτό όπως καταλαβαίνετε έφερε μεγάλη ένταση στην ομάδα της Φωτιάς με μία ατάκα του της Αποστολίας Ζώη να κάνει τον Λευτέρη να εκραγεί. Ο ίδιος είπε πως μπορεί να πάει στην δίπλα ομάδα αν θέλουν, φέρνοντας ένταση ενώ στην συνέχεια ο συγκεκριμένος παίκτης με έντονο ύφος είπε: «Αν γουστάρετε μένω, αν δεν γουστάρετε σηκώνομαι και φεύγω!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για τον Μάρκο Σεφερλή!

Τελικά οι κόκκινοι αποφάσισαν αν μην στείλουν κανέναν παίκτη τους στους μπλε και ο Ζαμπίδης να ενταχθεί την τελευταία εβδομάδα στους Νομάδες των Ωκεανών! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:youweekly

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share