Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νοmads: Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου που αλλάζει τα δεδομένα στο παιχνίδι και τα κλάματα της Γαστεράτου! Ποιος πήγε βίλα; (videos)

20 Νοεμβρίου 2017 08:00
Νοmads: Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου που αλλάζει τα δεδομένα στο παιχνίδι και τα κλάματα της Γαστεράτου! Ποιος πήγε βίλα; (videos)

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επικράτειας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι παίκτες τόσο της ομάδας των Ωκεανών όσο και της ομάδας της Φωτιάς έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουν να πάνε στην βίλα, όμως και από αυτό το επεισόδιο δεν έλειψαν τα ευτράπελα και οι ανατροπές. Το Youweekly.gr σημείωσε τα highlights της βραδιάς και σας τα παρουσιάζει παρακάτω!

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε την πιο συγκινητική στιγμή του ριάλιτι!

Η Αποστοία Ζώη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάθονταν οι δυο τους στην άκρη της παραλίας και συζητούσαν κάτι πιο προσωπικό!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια ερώτηση στην Αποστολία για τον μπαμπά της κι εκείνη μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τον άνθρωπο που την μελάλωσε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 20 Νοεμβρίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης της έκανε μια ερώτηση που πραγματικά μας έκανε να συγκινηθούμε! Συγκεκριμένα της είπε: «Πως είναι να είσαι με πατέρα και να μεγαλώνεις με πατέρα;» Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads και ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια ανακοίνωση!

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους Νομάδες της Φωτιάς και των Ωκεανών πως αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που αγωνίζονται σαν ομάδες και ότι από την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η ένωση και ο καθένας θα αγωνίζεται για τον εαυτό του! Δείτε όσα ανέφερε ο παρουσιαστής στο βίντεο που ακολουθεί:

Με μια αποχώρηση ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Nomads.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στην Μαντώ Γαστεράτου πως οι εξετάσεις της έδειξαν πως έχει ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος δεν θα της επιτρέψει να αγωνιστεί για κάποιες ημέρες.

Με δάκρυα στα μάτια λοιπόν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως μετά από αυτό δεν θέλει να το ρισκάρει και να διακινδυνεύσει την υγεία της και ούτε να είναι στην ομάδα χωρίς να κάνει κάτι, γι΄αυτό και θα αποχωρήσει. Διαβάστε παρακάτω…

Οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την μεταπείσουν, ωστόσο η ίδια δεν άλλαξε γνώμη.Τους ευχαρίστησε και πήρε την απόφαση να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μόλις οι παίκτες βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να ενημερώσει τους παίκτες για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τους αποκάλυψε τα όσα συμβαίνουν λόγω της κακοκαιρίας και πως θρηνούμε θύματα. Τους ανέφερε τον αριθμό των νεκρών και τους είπε πως κηρύχθηκε τριήμερο πένθος.

Οι παίκτες σοκαρίστηκαν με τα όσα άκουσαν και ζήτησαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Καθώς οι παίκτες αγωνίζονταν για την Επικράτεια ξέσπασε βροχή και ανέτρεψε τα δεδομένα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Δεν μπορούσαν λοιπόν να συνεχίσουν το αγώνισμα και αναγκαστικά διεκόπη το παιχνίδι!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λοιπόν, αφού δεν μπορούσαν να παίξουν, τους είχε ετοιμάσει μια έκπληξη που τους έκανε να τρελαθούν από την χαρά τους! Διαβάστε παρακάτω…

Αυτό που τους περίμενε ήταν μια βραδιά στη βίλα όλοι μαζί, να φάνε από τα χεράκια του κυρ-Αντώνη και να κοιμηθούν! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Μαντώ Γαστεράτου μετά την τελευταία γνωμάτευση των γιατρών αποφάσισε να αποχωρήσει από το Nomads, καθώς δεν ήθελε να διακινδυνεύσει την υγεία της! (Δείτε εδώ)

Οι Ωκεανοί λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα της Επικράτειας σχολίασαν μεταξύ τους την απόφαση που πήρε η παρουσιάστρια.

Ο Μάνος Πίντζης μεταξύ σοβαρού και αστείου, είπε: “Ευτυχώς που έφυγε η Μαντώ“! Ο λόγος όπως εξήγησε που το είπε αυτό είναι γιατί η παρουσιάστρια μιλάει πολύ: “Λέει 1500 λέξεις το λεπτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Φυσικά, οι υπόλοιποι ξέσπασαν σε γέλια! Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του Nomads η Αποστολία Ζώη δέχτηκε ένα μήνυμα μέσω του #AskNomads από μια τηλεθεάτρια, η οποία της ανέφερε πως στενοχωρούσε το Μαυρίδη.

Η τραγουδίστρια στο σημερινό επεισόδιο, θέλησε να το αποκαλύψει στον Γιώργο Μαυρίδη και να λύσουν τις τυχόν διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους. Οι δύο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα, τονίζοντας όλα όσα τους έχουν ενοχλήσει κατά διαστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου;

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων, τόνισε πως δεν θα γίνουν φίλοι και πως θεωρεί τη λέξη “φιλία” ιερή. Στο τέλος της συζήτησης τους ζήτησαν συγγνώμη και αγκαλιάστηκαν. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα βίντεο που ακολουθούν:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τον αγώνα της επικράτειας μεταξύ των δύο ομάδων!

Η ομάδα που τελικά κατάφερε να κερδίσει και να παέι στην βίλα είναι οι Νομάδες της Φωτιάς, με αποτέλεσμα οι Νομάδες των Ωκεανών να μεταφερθούν στην παραλία! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share