Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads - διαρροή: Αυτό είναι το σκληρό σημερινό αγώνισμα των αρχηγών και η μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους παίκτες! Διέρρευσαν φωτογραφίες

15 Νοεμβρίου 2017 15:36
Nomads - διαρροή: Αυτό είναι το σκληρό σημερινό αγώνισμα των αρχηγών και η μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους παίκτες! Διέρρευσαν φωτογραφίες

Στο αποψινό επεισόδιο έχουμε το αγώνισμα των αρχηγών. Ο Λευτέρης Παρασκευάς από την ομάδα των Ωκεανών και ο Λευτέρης Χατζηιωάννου από την ομάδα της Φωτιάς, θα μονομαχήσουν για να χαρίσουν το έπαθλο στην ομάδα τους. Το έπαθλο είναι ένα πάρτι καρναβαλιού στο ψαροχώρι και η στιγμή επικοινωνίας για τη νικήτρια ομάδα.

Επίσης, στο σημερινό επεισόδιο γιορτάζουμε! Δύο από τα παιδιά του Μπονγκ έχουν γενέθλια και οι παίκτες μας μοιράζονται μαζί τους τη ξεχωριστή τους μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα σχόλια όλο νόημα της Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Οι δηλώσεις της Ελένης που θα συζητηθούν… (video)

Το σημερινό αγώνισμα

Οι αρχηγοί σε συνεργασία με έναν συμπαίκτη τους, θα πρέπει ισορροπώντας πάνω σε δοκούς και κρατώντας ένα κοντάρι ο καθένας, να μεταφέρουν ένα στρογγυλό κομμάτι παζλ στο τέρμα. Αν πέσουν από τις δοκούς ή τους πέσει το κομμάτι πρέπει να γυρίσουν στην αφετηρία και να ξεκινήσουν πάλι την προσπάθειά τους.

Νικήτρια είναι η ομάδα που θα μεταφέρει πρώτη όλα τα κομμάτια και θα συμπληρώσει το παζλ. Σε κάθε γύρο ο αρχηγός επιλέγει έναν διαφορετικό συμπαίκτη του για να συνεργαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Την ίδια ώρα που στην Αττική πνίγονται και νεκροί διασύρονται από τα συντρίμμια ο Καρανίκας ποστάρει...

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share