Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads: Άναψαν τα αίματα στην ομάδα της Φωτιάς! Τα «νεύρα» της Αποστολίας Ζώη και τα «καρφιά» στους συμπαίκτες της! (Βίντεο)

14 Νοεμβρίου 2017 23:25
Nomads: Άναψαν τα αίματα στην ομάδα της Φωτιάς! Τα «νεύρα» της Αποστολίας Ζώη και τα «καρφιά» στους συμπαίκτες της! (Βίντεο)

Λίγο η πίεση, λίγο οι συνθήκες έχουν κάνει τους παίκτες και από τις δύο ομάδες πλέον, να χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους!
Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Φωτιάς, έχει δημιουργηθεί μία κλίκα που αποτελείται από την Αποστολία Ζώη, την Χριστίνα Κολέτσι και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Τα κορίτσια ειδικά, της συγκεκριμένης παρέας παρεξηγούνται πολύ εύκολα και τα νεύρα τους είναι αισθητά!

Μία μικρή παρεξήγηση δημιουργήθηκε λοιπόν στους κόκκινους, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Λευτέρης έφτιαχναν ένα παγκάκι έξω από την καλύβα στην παραλία και η Αποστολία τους ζήτησε να την βοηθήσουν να καθαρίσει το ψάρι.,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: "Έπεσε" το Twitter για την υποψηφιότητα Ζαμπίδη! Το απίστευτο κράξιμο για τον Iron Mike και η... αποθέωση!

Τότε εκείνοι αρνήθηκαν με αποτέλεσμα εκείνη να απαντήσει ενοχλημένη: «Ναι, κάτσε να φτιάξεις το παγκάκι, να δω τι θα φας το μεσημέρι! Το παγκάκι θα φας;». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:youweekly

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share