Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; Άγριος καυγάς Μαυρίδη – Ζώη, η ανακοίνωση του Γρηγόρη για την αποχώρηση της Πηλιάκη και η απόφαση του Πίντζη! Ποια ομάδα πήγε βίλα; (video)

13 Νοεμβρίου 2017 07:48
Nomads: Τι είδαμε χτες;  Άγριος καυγάς Μαυρίδη – Ζώη, η ανακοίνωση του Γρηγόρη για την αποχώρηση της Πηλιάκη και η απόφαση του Πίντζη! Ποια ομάδα πήγε βίλα; (video)

Ένα συγκλονιστικό αγώνα επικράτειας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής μέσα από την συχνότητα του ANT1.

Τα ευτράπελα, η ένταση και οι καυγάδες δεν έλειψαν ούτε από αυτό το επεισόδιο και το Youweekly.gr όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σημείωσε τα highlights της χθεσινής βραδιάς και σας τα παρουσιάζει παρακάτω…

Στο επεισόδιο του Nomads ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στους παίκτες την οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη!

Ο παρουσιαστής τους εξήγησε πως φεύγει για προσωπικούς λόγους και δεν τίθεται κανένα θέμα υγείας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και ακραία φαινόμενα!

Στην συνέχεια τους είπε επίσης πως η παραγωγή αποφάσισε την τελευταία στιγμή να προτείνει στον Μάνο Πίντζη να επιστρέψει στο παιχνίδι! Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και στο τέλος δεν είπαν τίποτα! Διαβάστε παρακάτω…

Στην συνέχεια, κι εκεί που μιλούσαν όλοι για τους νέους τους αρχηγούς ο Γρηγόρης τους ανακοίνωσε πως τελικά ο Μάνος θα παραμείνει και όταν γύρισαν πίσω τον είδαν να έρχεται με τα ρούχα της μπλε ομάδας, της ομάδας του δηλαδή!

Όλοι οι παίκτες χάρηκαν με την επιστροφή του και έτρεξαν να τον καλοσωρίσουν ξανά! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα παρακάτω βίντεο:

Στο αγώνισμα Επικράτειας οι παίκτες του Nomads πρέπει να βγάλουν εις πέρας μια δοκιμασία στην οποία δύο παίκτες θα τραβούν τη μανιβέλα και ένας θα μεταφέρει καρύδες από την μία μεριά στην άλλη!

Η ομάδα της Φωτιάς μετά τις πρώτες τους δοκιμές αποφάσισε πως ο παίκτης που μεταφέρει τις καρύδες την μία φορά θα πάρει 4 και την άλλη 3, γεγονός στο οποίο και συμφώνησαν όλοι!

Την ώρα όμως που η Αποστολία Ζώη αγωνιζόταν, οι συμπαίκτες της της είπαν να κάνει γρήγορα κι εκείνη αντί για 4 πήρε μαζί της 3 καρύδες για να μην αργήσει! Αυτό τους έκανε να χάσουν και να προκληθούν εντάσεις και νεύρα μεταξύ τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου;

Όπως θα δείτε ο Δήμήτρης Αλεξάνδρου τα έχωσε κυριολεκτικά στην Αποστολία κι εκείνη προσπαθούσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως έγινε λάθος συνεννόηση! Στην συνέχεια βέβαια, όταν η Μαντώ προσπάθησε να ηρεμήσει τον Αναδιώτη εκείνος από τα νεύρα του της την έδιωξε και της είπε να μην του μιλάει και να πάει να κάτσει πιο πέρα, με αποτέλεσμα η ίδια να μην μπορέσει να κρύψει την δυσαρέσκειά της! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο εκνευρισμός στον αποψινό αγώνα επικράτειας στην ομάδα της φωτιάς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κρατά τα σκήπτρα, ήταν ολοφάνερος!

Κουρασμένοι οι παίκτες και εκνευρισμένοι που δεν καταφέρνουν να υπερτερήσουν των Ωκεανών, δημιουργήθηκε ανάμεσα στους παίκτες ένταση. Ο λόγος ήταν η ασυνενοησία των παικτών σε έναν αγώνα και ενώ αγωνιζόταν η Αποστολία.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τα χώνει στον νέο παίκτη και αρχηγό της ομάδας τους, Λευτέρη Χατζηιωάννου και να του λέει: «Καλά ρε είσαι μ@λ@κ@ς;» Δείτε το σχετικό σπόσπασμα και την μετέπειτα συγγνώμη του Αλεξάνδρου στο παρακάτω βίντεο:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads οι Νομάδες της Φωτιάς και οι Νομάδες των Ωκεανών, έδωσαν “μάχη” στο αγώνισμα επικράτειας.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη βίλα, γι’ αυτό και έπαιζαν με το 100% των δυνατοτήτων τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη τραγωδία στην Κέρκυρα από την ισχυρή κακοκαιρία: Πήγε για διακοπές και βρέθηκε νεκρός!

Ωστόσο, οι κόκκινοι δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποια νίκη, κι έτσι οι μπλε ήταν οι σημερινοί νικητές, οι οποίοι φυσικά και θα μεταφερθούν στην βίλα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Όπως γνωρίζετε, όσοι παρακολουθείτε το Nomads, κατά καιρούς η παραγωγή δίνει στους παίκτες κάποια τσουβαλάκια με προσωπικά αντικείμενα, δώρα και φωτογραφίες!

Το ίδιο έγινε σήμερα και με την Δήμητρα Φραντζή η οποία παρέλαβε από την Ελλάδα κάποια αγαπημένα της αντικείμενα και γράμματα από τους γονείς της και τις αδερφές της!

Ακόμη, δέχτηκε κι ένα αφιέρωμα που είχε φτιαχτεί για εκείνη, το οποίο ανέφερε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αναπνευστικό της από την παιδική της ηλικία και υποστηριζόταν μηχανικά! Διαβάστε παρακάτω…

H Δήμητρα μετά από όλα αυτά δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε on camera! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Κλειστά πολλά σχολεία στην Ελλάδα! Δείτε πότε και ποια

Μετά το σημερινό χαμό που επικράτησε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την Επικράτεια στην ομάδα της Φωτιάς, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης μίλησαν on camera και «κάρφωσαν» κανονικά την Αποστολία Ζώη για την σημερινή της συμπεριφορά!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος είπε πως πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η Αποστολία! Το ίδιο εννόησε με τα λόγια του και ο Νίκος Αναδιώτης και δεν δίστασαν οι δυο τους να την σχολιάσουν και να πουν την δική τους γνώμη για την παίκτρια! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share