Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nomads - αποκλειστικό: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε η Όλγα Πηλιάκη! Το ξέσπασμα και τα κλάματα!

10 Νοεμβρίου 2017 10:36
Nomads - αποκλειστικό: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε η Όλγα Πηλιάκη! Το ξέσπασμα και τα κλάματα!

Από την Δήμητρα Παυλάτου….

Μπορεί ο άντρας της, Στέλιος Χανταμπάκης, κατά την παραμονή του στο Survivor να θεωρήθηκε ο πιο αντιπαθητικός παίκτης, εκείνη όμως με την προσωπικότητα της και τον χαρακτήρα της κατάφερε να κερδίσει το κοινό ξανά και να σταματήσουν τα πυρά εναντίον της!

Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, η οποία αποφάσισε να αποχωρίσει από το Nomads, χωρίς να προετοιμάσει κανέναν γι’αυτό. Ή τουλάχιστον δεν προετοίμασε το τηλεοπτικό κοινό γι’αυτήν της την επιλογή γιατί δεν μας είχε δείξει κάτι μέχρι στιγμής.

Από την ώρα λοιπόν που προβλήθηκε το επεισόδιο και έγινε γνωστό με μία ανάρτηση της ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media (Δείτε εδώ την ανάρτηση της), πως εκείνη επιστρέφει Ελλάδα, μου στείλατε πολλά μηνύματα για να μάθετε τι ακριβώς συνέβη και για ποιον λόγο αποχώρισε!

Όπως καταλαβαίνετε, το Youweekly.gr και το Dimis Blog έψαξε και έμαθε τι ακριβώς συνέβη και θα σας το αποκαλύψουμε αμέσως! Μετά την επικοινωνία που είχαν οι παίκτες από την ομάδα των Ωκεανών, στο οποίο … Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share