Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Nomads: Αποκάλυψη! Ο λόγος που ο Γρηγόρης Αρναούτογου είπε το μεγάλο «ναι» στο παιχνίδι και τα… λεφτά!

22 Οκτωβρίου 2017 13:52
Nomads: Αποκάλυψη! Ο λόγος που ο Γρηγόρης Αρναούτογου είπε το μεγάλο «ναι» στο παιχνίδι και τα… λεφτά!

Τον λόγο που είπε το «ναι» για να παρουσιάζει το Nomads στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο παρουσιαστής μίλησε εφ’ όλης της ύλης για όλα όσα ποτέ ξανά δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία 32χρονης: Στην Γαδά αυτή την στιγμή ο πατέρας - Τι δήλωσε μπροστά στις κάμερες; (Photos+video)

Έπειτα από πολλά χρόνια αποφασίζεις να παρουσιάσεις ριάλιτι επιβίωσης, παρόλο που είχες δηλώσει ότι το «Survivor» στο Mega σε είχε στιγματίσει αρνητικά. Εκτός από το οικονομικό κίνητρο, ποιος άλλος λόγος σε ώθησε να πεις το «ναι»;

Ήταν πριν 14 χρόνια, όταν δηλαδή ήμουν 30 χρονών. Έβλεπα τα πράγματα διαφορετικά και η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Η ψυχοθεραπέια δεν είχε να κάνει μόνο με το παιχνίδι τότε, αλλά με δεκάδες πράγματα που ευτυχώς βοήθησαν τη ζωή μου και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσοι νιώθουν ότι χρειάζονται κάποιον άνθρωπο να μιλήσουν. Αλλά να πάνε στη σωστή περίοδο. Εννοώ δηλαδή σε περίοδο ηρεμίας και όχι σε περίοδο έντασης, όταν σε όλα υπερβάλλεις. Δεν θυμάμαι να είπα ότι δεν θα ξαναπήγαινα σε κάτι παρόμοιο, γιατί ένα από τα μότο μου είναι το «ποτέ μη λες ποτέ». Όπως και τότε που το «Survivor» ήταν καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που θα παρουσιάζω την εξέλιξη αυτών των παιχνιδιών, δηλαδή το «Νomads». Όσο για το οικονομικό κίνητρο που λες, έχεις καμιά φίλη στο λογιστήριο του ΑΝΤ1; (σ.σ γελάει)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Φουρτούνες στα ερωτικά για 3 συγκεκριμένα ζώδια! Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (23-29/10)

Μπορεί και να έχω… Για να το θέσω καλύτερα, κάτω από ποιους όρους δέχθηκες να πας στις Φιλιππίνες;

Δεν υπήρχαν όροι. Ο ΑΝΤ1 με τίμησε με την πρότασή του να παρουσιάσω το κι εγώ δέχτηκα. Τι πιο τιμητικό για έναν παρουσιαστή να του προτείνουν ένα τέτοιο concept!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share