Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Nomads: Ο Φώτης μιλά για το λάθος που έκανε μέσα στο ριάλιτι και το bullying που δέχθηκε από την ομάδα του!

20 Οκτωβρίου 2017 19:26
Nomads: Ο Φώτης μιλά για το λάθος που έκανε μέσα στο ριάλιτι και το bullying που δέχθηκε από την ομάδα του!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Φώτης Φιλιππόπουλος στο MY Tv και στην Σοφία Τσίρκα!

Ο παίκτης του Nomads μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μοναξιά που ένιωσε στο ριάλιτι αλλά και το bullying που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

Βλέπαμε πολλές εντάσεις με εσένα. Γιατί γινόταν αυτό;

Από ποιο δέχτηκες bullying;

Δεν αφορά συνολικά την ομάδα. Έχω μιλήσω ανοιχτά και δεν θα ήθελα να επαναληφθώ, για το λόγο ότι θα ήταν άδικο για τον οποιονδήποτε που θα ανέφερα, από την στιγμή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέσα στο παιχνίδι και δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να απαντήσει. Απλώς θα μείνω στο συναίσθημα που εξέλαβα. Ναι, υπήρξαν στιγμές που αισθανόμουν ότι γινόμουν αποδέκτης τυπικής και άτυπης συμπεριφοράς bullying…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Βέτας Μπετίνη! Τραγική φιγούρα η κόρης της (photos)

Είχες κάποιον να μιλήσεις μέσα στο Nomads;

Το λάθος που έκανα είναι ότι δέθηκα με παιδιά των άλλων ομάδων, όσο διήρκεσε το ταξίδι. Στην ομάδα μου υπήρχε ηλικιακή διασπορά και δεν είχαμε κάτι να μας ενώνει. Με έναν αθλητή έχω περισσότερα κοινά, γιατί είχαμε να μοιραστούμε περισσότερα για τη ζωή μας. Οπότε έπρεπε να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για να δεθώ με τους παίκτες της Ζούγκλας.

Πηγή: youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share