Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Nomads: Αποκάλυψη βόμβα της Φαίης Σκορδά για οικειοθελή αποχώρηση! (video)

20 Οκτωβρίου 2017 15:41
Nomads: Αποκάλυψη βόμβα της Φαίης Σκορδά για οικειοθελή αποχώρηση! (video)

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στο «Nomads».

Το πρωί της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά μαζί με την ομάδα της σχολίασε τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι, όπως συνηθίζεται. Η παρουσιάστρια είχε διάθεση για αποκαλύψεις σχετικά με το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Ο Άρης περνάει στον Ζυγό το Σαββατοκύριακο: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου! (video)

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είχε έρθει στο κίνητό λέγοντας σχετικά «Παιδιά, μου ήρθε ένα μήνυμα. Κάποιος δεν αντέχει. Ένας παίκτης δεν αντέχει άλλο, δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ή πριν και δεν αντέχει… δεν αντέχει και φεύγει από το Nomads! Nαι υπάρχει ανατροπή… Το διαβάζω και σημαίνει δεν αντέχει και τέλος, πώς να σας το πω… Δεν αντέχει και γεια σας»!

Όλοι φυσικά στο πάνελ εξέταζαν τα δεδομένα και αναρωτήθηκαν ποιος μπορεί να είναι ο παίκτης κι αν το μήνυμα αφορούσε οικειοθελή αποχώρηση. Θυμίζουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι η Νατάσα Καλογρίδη, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share