Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Nomads: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα για την "Επικράτεια"! Διέρρευσαν φωτογραφίες

16 Οκτωβρίου 2017 17:15
Nomads: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα για την

Στο αποψινό επεισόδιο του «Nomads», θα παρακολουθήσουμε όπως και κάθε Δευτέρα το αγώνισμα Επικράτειας το οποίο θα καθορίσει το που θα μείνουν για αυτή την εβδομάδα οι 3 ομάδες.

Ο Φώτης Φιλιππόπουλος κατά την αποχώρηση του από το παιχνίδι την Παρασκευή, υπέδειξε τις 3 αρχηγούς των ομάδων τους οποίους και θα ανακοινώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους παίχτες. Η Ειρήνη Ζάχου από την ομάδα της Ζούγκλας, η Αποστολία Ζώη από την ομάδα της Φωτιάς και η Βασιλική Μιλλούση από την ομάδα των Ωκεανών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - spoiler: Η ομάδα που πάει βίλα, εκείνη που πάει ψαροχώρι και αυτή που θα ζήσει τον εφιάλτη της παραλίας!

Το σημερινό αγώνισμα της Επικράτειας θα διεξαχθεί σε δυο γύρους. Στον πρώτο γύρο θα παίξει η κάθε ομάδα ξεχωριστά και θα μετρήσει ο χρόνος που θα ολοκληρώσουν τη δοκιμασία. Η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία θα πάει στην παραλία.

Στον 2ο γύρο θα παίξουν οι άλλες δυο ομάδες. Νικήτρια θα είναι η ομάδα που όχι μόνο θα τερματίσει πρώτη αλλά θα πρέπει επιπλέον να σχηματίσει ένα παζλ από τους κύβους που έχουν χρησιμοποιήσει για να φτάσουν στο τέρμα. Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει στη Βίλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Αγαπημένο ζευγάρι ξανά μαζί... 30 χρόνια μετά τον χωρισμό του!

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μεταφέρουν τους 12 κύβους που υπάρχουν στην αφετηρία, σχηματίζοντας δρόμο για να φτάσουν στο τέρμα περπατώντας πάνω τους.

Στο πρώτο εμπόδιο θα πρέπει να περάσουν μέσα από την ξύλινη κατασκευή χωρίς να πέσουν. Όποιος παίκτης πέσει ή πατήσει στο έδαφος πριν φτάσει στον πρώτο κύκλο, που είναι η safe zone, θα φεύγει από το παιχνίδι. Μόλις φτάσουν στον πρώτο κύκλο, για να συνεχίσουν παρακάτω θα πρέπει να βρεθούν οι παίκτες μέσα σε αυτόν, έχοντας μαζί τους και όλους τους κύβους.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να τοποθετήσουν τους κύβους πάνω στην τραμπάλα και να την περάσουν χωρίς να πέσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Μυστήριο με την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Τι περίεργο είδαμε σήμερα στις 06:00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας;

Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης πέσει ή πατήσει το πόδι του στο έδαφος, τότε ο παίκτης που βρίσκεται στο τέλος θα πρέπει να γυρίσει πίσω στη safe zone, έχοντας μαζί του δυο κύβους και να προσπαθήσει ξανά από την αρχή.

Στον 2ο γύρο, επειδή αγωνίζονται οι δύο εναπομείνασες ομάδες παράλληλα για να καθοριστεί ο νικητής, όταν θα φτάσουν στον τερματισμό, θα πρέπει να τοποθετήσουν τους κύβους με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίσουν το σχέδιο που υπάρχει εκεί.

Η πρώτη ομάδα που θα σχηματίσει το σχέδιο με τους κύβους θα είναι η νικήτρια και θα πάει στη βίλα. Η ομάδα που χάνει, πάει στο ψαροχώρι…

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share