Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Nomads - σπόιλερ: To αγώνισμα που θα συνθλίψει τους αρχηγούς! Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο!

12 Οκτωβρίου 2017 15:26
Nomads - σπόιλερ: To αγώνισμα που θα συνθλίψει τους αρχηγούς! Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο!

Ένα δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα θα φέρουν εις πέρας οι 3 αρχηγοί του Nomads, οι οποίοι θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο αποψινό επεισόδιο ένα έπαθλο- έκπληξη.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη από την ομάδα των Ωκεανών (μετά από πρόταση της ίδιας θα αγωνιστεί ως αρχηγός για το σημερινό έπαθλο), ο Γιώργος Μαυρίδης από τη Φωτιά και ο Κωνσταντίνος Οροκλός από τη Ζούγκλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αγγελική Ηλιάδη άνοιξε το σπίτι της στην Ελένη Μενεγάκη και σας "σύστησε" τους γιους της! (video)

Μάλιστα, το αγώνισμα του επάθλου έχει όνομα και είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Συγκεκριμένα, ονομάζεται ROLL WRAPS & FISH CYLINDERS και είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξουν και οι τρεις αρχηγοί ταυτόχρονα.

Οι 3 παίκτες θα πρέπει να σκαρφαλώσουν πάνω σε μία ξύλινη κατασκευή. Στη συνέχεια θα πηδήξουν κάτω στο έδαφος και θα συρθούν στην άμμο για να περάσουν κάτω από ένα δίχτυ, έχοντας μαζί τους μια υφασμάτινη μπάλα.

Κρατώντας τη μπάλα θα πρέπει να περάσουν μέσα από το ξύλινο τούνελ ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα βρουν μπροστά τους.

Μόλις βγουν από το τούνελ θα πρέπει να ξετυλίξουν όλο το ύφασμα από τη μπάλα, να ανοίξουν το κουτί που θα βρουν και να πάρουν το κλειδί που βρίσκεται μέσα. Για να προχωρήσουν παρακάτω, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις σανίδες πάνω στους ξύλινους πασσάλους για να δημιουργήσουν γέφυρα, ώστε να καταφέρουν να περάσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Απίστευτη ανατροπή με τον παίκτη που παραμένει στο παιχνίδι από την ψηφοφορία! Κι όμως δεν πρόκειται για...

Το αγώνισμα δεν τελειώνει εδώ, καθώς όταν βρουν το ξύλινο μπαούλο, θα πρέπει να το ανοίξουν με το κλειδί που θα έχουν μαζί τους και από μέσα να πάρουν το αγκίστρι. Στο τελευταίο εμπόδιο θα πρέπει να περάσουν απέναντι ισορροπώντας στα σχοινιά και πατώντας στα σιδερένια τρίγωνα.

Αφού φτάσουν στον τερματισμό θα πρέπει να περάσουν το αγκίστρι στο καλάμι και να το χρησιμοποιήσουν για να ψαρέψουν τους ειδικούς κυλίνδρους που θα απελευθερώσουν το κεφάλι του ψαριού. Οι κύλινδροι που πρέπει να τραβήξουν για να αποκεφαλιστεί το ψάρι είναι 3 και είναι τυχαία μπλεγμένοι μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά: Εποχιακό επίδομα πάνω από 900 ευρώ!

Στον πρώτο γύρο αυτός που θα χάσει θα αποκλειστεί. Στη συνέχεια οι δυο παίκτες που θα απομείνουν θα παίξουν ξανά και εκείνος που θα σημειώσει 3 νίκες θα κερδίσει το έπαθλο.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share